‘Acampada’, una oportunitat per conviure, aprendre i gaudir de la diversitat, de la ma de Pont Flotant, al TNC

02.10.2024

Author

El proper dissabte 17 de febrer a les 19 hores, d’estrena a la Sala Tallers del TNC Acampada, una oportunitat per conviure, aprendre i gaudir de la diversitat.  Acampada és un simulacre d’allò que podria passar si 6 amics amb cultures i capacitats diverses; decidissin passar un cap de setmana junts a la muntanya. Com els afectarà l’entorn? Seran capaços d’assumir o de superar els seus límits? I el públic? Serà capaç d’escoltar entre el soroll; de comprendre més enllà de les paraules i d’imaginar allà on no arriba la vista?

Acampada és un experiment fràgil perquè necessita de la voluntat del públic per a completar-lo;  per a escoltar més enllà del soroll, per a comprendre més enllà de les paraules; per a imaginar allò al que no arriba la vista.   Acampada és també el simulacre d’una obra per a tot el públic -com a mínim per a una majoria real- ; on l’humor, l’emoció, el llenguatge i els diferents codis escènics serveixin per a establir vertaderes vies de comunicació i de trobada; entre múltiples capacitats cognitives, sensorials i emocionals. 

 

El TNC estrena 'Acampada', de la Cia. Pont Flotant


Creació: Àlex Cantó , Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons (Pont Flotant)
Direcció: Pont Flotant (Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons)Direcció Pont Flotant
Intèrprets: Àlex Cantó, Carmen Golfe, Isabel Gómez, Mónica Lamberti, Itziar Manero,
Jesús Muñoz, Alberto Romera, Benito Valverde

Amb: Àlex Cantó, Carmen Golfe, Isabel Gómez, Mónica Lamberti, Itziar Manero,
Jesús Muñoz, Alberto Romera, Benito Valverde

Producció Pont Flotant

Agraïments: A tots els participants del Laboratori Escènic Altres InCapacitats;  a Daniela García, Ana Lozano, Ana Erdozain, Alba González, Daniel Abreu, Fermín Jiménez, Juan Carlos Morcillo, Carlos Ruiz, Susana, Berni;  Concha i José, Maribel i Luis, Alfred i l’Horta Teatre, Primi i al Centre Ocupacional Tola de Silla;  Salva, Luis i la Fundación Esfera, al Real Coliseo Carlos III de El Escorial i a Teatros del Canal.

Author