Activitats a La Biblioteca, a l’entorn de l’espectacle ‘Acorar’

10.24.2019

Author

Amb  motiu de la recuperació de l’emblemàtic espectacle de Toni Gomila Acorar al teatre de la Biblioteca de Catalunya, on s’hi quedarà fins aquest diumenge dia 27, l’#ASSOCPERLA us proposa aquestes activitats.

Divendres 25 d’octubre a les 18h
ACORAR: LES ENTRANYES D’UN TEXT + ELABORACIÓ DE SOBRASSADA

Toni Gomila ens exposarà els orígens, les motivacions, els referents literaris i algunes vivències personals sobre un text que va escriure el 2010, estrenar el 2011 i que continua representant amb plena vigència.

“Sa puresa de lo fet nostro. Un poble que se procura es seu aliment durant segles. Dilluns son ses nostres! Provarem de fer sobrassada. Tremparem sa carn, la pastarem, la tastarem, l’omplirem i deixarem sa perxada penjada. Duis -porteu- davantal si voleu viure s’experiència matancera i fareu sa vostra pròpia sobrassada.”
Reserva plaça aquí
——————————
Divendres 25 d’octubre a les 21.30h, després de la funció
COL·LOQUI POST FUNCIÓ AMB TONI GOMILA 

Després de la funció podrem compartir la vetllada amb l’autor i intèrpret d’Acorar i ampliar la nostra visió sobre el text, el muntatge i la descripció de Mallorca i de la societat contemporània que exposa.
Obrirem les portes del Teatre en acabar la funció. 
——————————
Diumenge 27 d’octubre, a les 19h, després de la funció:
PASSI DEL DOCUMENTAL: Acorats, crònica d’un fenomen, amb Joan Martí i Mir

Després de la funció, projecció del documental del periodista Joan Martí Mir, candidat a les nominacions Premis Gaudí 2017, on analitza els elements que han fet d’aquest espectacle un autèntic fenomen sociològic dins i fora de Mallorca. El documental és una deconstrucció de l’obra des d’un punt de vista literari, teatral i gairebé antropològic, alhora que una reflexió i reivindicació d’un dels fragments més coneguts del text: “ses paraules diuen qui som…”.
Trailer / Reserva plaça aquí

Us avancem també que Mallorca continuarà a la Biblioteca amb Rostoll Cremat, espectacle amb dramatúrgia també de Toni Gomila i dirigit per Oriol Broggi. L’interpreten Toni Gomila, Caterina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Queralt Albinyana. El podrem veuredel 14 de novembre a l’1 de desembre. 

Author