ADETCA busca la millor proposta per a la ‘Gala Catalunya Aixeca el Teló’ a través d’un concurs d’idees

03.06.2020

Author

ADETCA ENS ENVIA AQUEST MOLT INTERESSANT COMUNICAT:

L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya ha obert un concurs per trobar la millor idea que vehiculi i desenvolupi la Gala Catalunya Aixeca el Teló, que tindrà lloc al Gran Teatre del Liceu el 7 de setembre. Amb aquesta proposta, l’entitat busca una major participació del sector dirigint-se a tots els professionals i associacions per trobar la millor proposta per A la gala d’inici de la temporada teatral catalana.

Per tal d’encaminar les propostes amb una idea concreta, l’organització de l’esdeveniment demana que tots els participants presentin un treball a partir de la reflexió sobre com seria el nostre món si no existís el teatre. Per a participar-hi només cal ser una persona o entitat que pertanyi a la comunitat teatral, ja sigui professional o no. Els projectes s’han de presentar sota un pseudònim i seran valorats per un jurat de forma anònima. El fet d’escollir un pseudònim permetrà presentar més d’una proposta.

Les idees cal que es presentin abans del 31 de març a les 20h enviant l’arxiu al correu electrònic catalunyaaixeca2020@gmail.com amb el pseudònim a l’assumpte del mail.

El treball ha de contenir un text d’entre 300 i 400 paraules i una escaleta que expliqui qui conduiria la gala, les actuacions que podria haver-hi, el tipus de música, les projeccions audiovisuals, quines persones del món de l’espectacle podrien intervenir i com s’integraran els tres premis honorífics, entre d’altres aspectes.

El guanyador rebrà la quantitat de 2.000 euros. La Junta d’ADETCA valorarà totes les propostes i farà públic el nom del guanyador l’1 de maig.

Author