Al cau de les paraules de Gemma Humet i Estel Solé, posaran punt final al Festival Acròbates

11.29.2018

Author

Avui dijous 29 de novembre tindrà lloc al Festival Acròbates el tercer recital organitzat en col·laboració amb el Racó poètic de L’Hospitalet. En aquesta ocasió el diàleg anirà a càrrec de la poeta hospitalenca Elena Bonals i de la cantautora Sandra Bautista. Bonals, que ja va participar amb els seus haikus l’any passat dins el recital que es va fer per inaugurar el festival a la rambla Just Oliveras, defineix la seva poesia com una cerca per parlar de la mateixa poesia. Bautista és una de les perles del planter musical català. Amb només 22 anys, podrem escoltar la seva veu, dolça i incisiva, en la presentació  del seu primer treball, La casa de les mil olors.

El Festival Acròbates encara l’última setmana del festival amb l’espectacle Al cau de les paraules de Gemma Humet i Estel Solé, dues veus destacades del panorama cultural català.En aquest espectacle, les dues artistes ens ofereixen un viatge poèticomusical que sacseja les emocions. Solé, a través de la seva poesia, i Humet, a través de les seves cançons, ens proposen un recorregut que ens parla de la infància, de les pors, de la contradicció humana, de l’amor, de l’oblit, de l’estiu, dels pobles i les ciutats, i de la mort. El viatge que proposen acaba en un emotiu record als refugiats i amb un cant a les dones.

Humet i Solé actuaran el divendres 30 de novembre a les 20.30 a l’Auditori Barradas.

Aquest divendres també serà el torn de l’indie pop de Carlos Sadness, un dels artistes més exitosos del panorama musical d’aquest estil, puja a l’escenari del Festival Acròbates per presentar el seu darrer treball, Diferentes tipos de luz. En paraules de l’autor el nou disc és: “un disco escrito y compuesto a través de la luz, cuyo origen siempre era el mismo y mi forma de recibirla siempre diferente. Muchos días amanecía con una luz, y volvía a amanecer, de forma muy distinta y horas más tarde en otra ciudad. La luz ha sido mi compañera en este viaje. Entrando por los grandes ventanales de l’Eixample de Barcelona o por el centímetro abierto de la ventanilla de un avión, volviendo lo que parecía opaco en transparente.” 

Carlos Sadness actuarà divendres a les 22.00 h a la Sala Salamandra.

 

FESTIVAL ACRÒBATES
El Festival Acròbates, el Festival de Música i Poesia de L’Hospitalet, que celebra enguany la seva 13a edició, s’ha consolidat com un dels festivals de música i poesia més singulars de la tardor i té com a objectiu crear un espai de comunicació literària i musical a l’àrea metropolitana, un espai anual dedicat especialment a la paraula i als seus creadors, els “acròbates”.

El festival vol servir d’aparador per descobrir tota una nova generació de músics, poetes, escriptors i autors, compartint cartell i programació amb artistes ja consagrats. Per això programa, durant més d’un mes, una completa programació al voltant de la paraula musicada amb concerts, recitals, slam poetry, vermuts poètics, tallers, exposicions i tota una programació infantil pensada per gaudir en família dins l’Acròbates Kids. 

 

 


Author