Al desembre, torna la Jornada de Portes obertes del Liceu

11.04.2019

Author


El director i dramaturg David Pintó és aquest cop l’encarregat de dramatitzar la visita que “permetrà descobrir els personatges operístics que han passat pel Liceu durant aquests vint anys,” explica.  Pintó ha creat un recorregut que permetrà als visitants descobrir tots “els personatges multicolors i fantàstics que encara ressonen al Liceu després d’aquests 20 anys i de centenars de produccions operístiques, com ara Rigoletto, Aida, Carme, Don Giovanni, Salomé …”
Les invitacions es podran aconseguir aquí  de forma gratuïta a partir d’avui mateix, a les 16h!

La jornada, que compta amb la col·laboració de FIATC, pretén donar a conèixer d’una forma amable i festiva els espais públics i privats de l’històric teatre, que compta amb més de 36.000 metres quadrats. Per aquest motiu, els visitants podran accedir a l’emblemàtic edifici de la Rambla amb més de 170 anys d’història on cada dia hi treballen més de 300 persones. Els que ja han vingut alguna vegada podran descobrir llocs on normalment el públic no hi té accés i els que encara no han tingut l’oportunitat d’entrar-hi podran sentir la màgia d’aquest històric teatre d’òpera, que obrirà les seves portes de bat a bat perquè tothom pugui tafanejar tota la vida que el fa bategar.

Amb la voluntat de crear una jornada festiva i familiar, els assistents podran reservar fins a 6 invitacions per persona accedint al web liceubarcelona.cat/portesobertes
Durant el procés de reserva es podrà triar entre nombroses franges horàries entre les 10 i les 19h, per facilitar un accés ordenat i evitar cues. Amb aquesta intenció també es canviarà l’accés, que enguany serà per la porta principal del Teatre. És important dur calçat tancat i còmode el dia de la jornada, que també comptarà amb un recorregut alternatiu per a persones amb dificultats de mobilitat.

L’il·lustrador català Juanma García Escobar ha estat l’encarregat de dissenyar la imatge gràfica de la Jornada de Portes Obertes.

Els interessats en conèixer el teatre o els que volgueu repetir, recordeu que teniu una cita al Liceu el proper diumenge 1 de desembre, amb motiu de la jornada de portes obertes! 

Més informació sobre el Liceu, espectacles i altres, aquí

Author