Al Teatre Goya presenten un programa per a tots els gustos!

03.28.2024

Author

Aquest mes d’abril, el Teatre Goya està molt engrescat. Hi ha cinc propostes diferents, molt interessants! Però no ho deixeu per llegir demà, n’hi ha algunes que només s’hi estaran un sol dia. Som-hi!

EL FAVOR
A partir del 4 d’abril

Què estaries disposat a fer per un amic?
El Teatre Goya estrena El favor, una comèdia de Susanna Garachana dirigida per Xavier Ricart i interpretada per David Marcé; Jordi RicoEduard Buch i Marc Rodríguez. 

En Cesc, un home de quaranta i tants, vol ser pare. Fa anys que ell i la Clara, la seva dona, ho estan intentant i no se’n surten;  així que organitza un sopar per demanar un petit favor als seus millors amics.

Són amics de tota la vida, s’estimen i s’ho saben tot els uns dels altres. Estan acostumats a parlar-se amb ironies i bromes, però la petició del Cesc els obligarà a ser absolutament sincers: provocarà discussions i els portarà a qüestionar-se què és la paternitat, la família, la confiança, i sobretot la seva amistat;  i s’adonaran que potser no s’ho expliquen tot, que tenen secrets.

El que semblava que havia de ser un sopar qualsevol, acabarà sent una nit que no oblidaran mai!
————————————————————————

Buenrollistas
Tots els dissabtes a les 22:30h

Victor Parrado segueix al Teatre Goya amb Buenrollistas, un xou sense etiquetes que convida a riure, reflexionar, connectar… o potser et sona tot a hebreu antic. Un espectacle en què descobriràs que només hi ha una persona responsable de la teva felicitat: TU!
————————————————————————
Senyor Bohigues, l’eminència humana
Única funció el 7 d’abril a les 20:45h
Un espectacle d’humor que va a contracorrent en un món clarament pessimista. Ben aviat ens adonem que ens trobem davant d’una evolució del popular personatge radiofònic, televisiu i teatral Sr. Bohigues. Interpretat per Eduard Biosca Riera.
————————————————————————
Ultrashow
Única funció el 12 d’abril a les 22:30h

Torna Ultrashow, un monòleg amb passatges improvisats i divagacions inesperades, a cavall entre la conferència i la peça teatral. Miguel Noguera explica durant gairebé una hora i vint minuts un seguit d’imatges mentals que converteix en un espectacle còmic.
————————————————————————

Yo también fui hetero
 

Única funció el 13 d’abril a les 22:30h
Ironia, picardia i humor s’uneixen per explicar una història des de la perspectiva d’una lesbiana.
Tot és possible dins del món d’Omayra Cazorla.
El Teatre Goya estrena El favor, una comèdia de Susanna Garachana dirigida per Xavier Ricart i interpretada per David Marcé, Jordi Rico, Eduard Buch i Marc Rodríguez.

El que semblava que havia de ser un sopar qualsevol, acabarà sent una nit que no oblidaran mai.

Author