Alex O’Dogherty farà una única funció a Barcelona del monòleg ‘Imbécil’

12.09.2019

Author

L’actor, músic i monologuista Alex O’Dogherty presenta el seu nou espectacle Imbecil a l’Aquitània Teatre, abans de la seva estrena oficial a Madrid, en una única funció que tindrà lloc aquest dissabte 14 de desembre a les 22 h.

Alex O’Dogherty és un artista inclassificable. Podria semblar irlandès, però és de San Fernando, Cadis. La incomparable carrera d’Alex O’Dogherty el converteix en un artista únic capaç de fer coses tan diferents com escriure monòlegs, compondre bandes sonores, morir en braços de Viggo Mortensentocar al Festival Gegant, cuinar amb Chicote, actuar al Festival de Comèdia de Mont-real, presentar els MAX, interpretar a Buñuel, cantar I Will Survive amb Gloria Gaynor, dirigir un curt, gravar tres discos, ser Pallasso sense fronteres, ser el dolent de la peli, el bo de la sèrie, escriure The Hole 2 …
I fins a ser dirigit per Ridley Scott(encara que fos una frase!)
Diuen que aprenent de tot, mestre de res però … és que ell no vol ser mestre de res. Ell només vol seguir aprenent i, amb sort, algun dia arribar a ser un bon pallasso.
Ara presenta el seu nou espectacle Imbécil a l’Aquitània Teatre, de moment en una única funció i abans de la seva estrena oficial a Madrid. És una oportunitat única per veure’l en directe i amb el seu espectacle més nou.
Serà aquest dissabte 14 de desembre a les 22.00 hores. Podeu comprar les entrades a través de les plataformes habituals de
venda o directament al web www.aquitaniateatre.es

Author