Alícia Kopf exposa al Palau Robert amb la proposta: “Vine a escoltar el futur”

09.13.2023

Author

Aquest dijous que ve, 14 de setembre, torna amb una nova proposta de “Vine a escoltar el futur”;  a la Sala d’Actes amb l’artista visual i escriptora, Alícia Kopf.

Alicia Kopf és el pseudònim d‘Imma Ávalos, una artista visual i escriptora llicenciada en Belles arts;  Teoria de la Literatura i Literatura Comparada, amb un DEA en Art Intermèdia per la Universitat de Barcelona.

La seva activitat investigadora s’expressa en forma d’exposicions i produccions literàries en diversos formats. Des de 2019 treballa en el projecte Speculative Intimacy, que recull diversos films, textos i dibuixos; i va ser exposat en la seva primera fase a la Galeria Joan Prats. Posteriorment, ha estat exposat a Culturgest Lisboa (2020) i Culturgest Oporto (2021), i enguany al Visual Arts Center d’Austin, Texas (EUA).

👉 Vine a escoltar el futur”, és una iniciativa que vol incidir en la idea del Palau Robert com a: emissor de vibracions culturals i convida la ciutadania a participar de les idees dels seus convidats/des; i de la intervenció que hauran desenvolupat específicament per a l’ocasió.

Reserva la teva entrada a tramesespalaurobert@gencat.cat

Author