Aquest cap de setmana Irídia Fest celebra la seva 2a edició per fer front a la radicalització de l’odi a través d’espais de celebració i comunitat

02.12.2024

Author

Sota el lema “Denunciem l’inacceptable. Imaginem el desitjable”, l’Irídia Fest torna aquest divendres 16 i dissabte 17 de febrer: a la sala Paral·lel 62 de Barcelona, amb dos dies de concerts i propostes escèniques locals i internacionals.

El cartell d’aquesta 2a. edició està format per la peça de teatre: No soy tu gitana de Silvia Agüero; el duet flamenc de Rafael Perona i Carmen Amador; i les quatre actuacions musicals de Tarquim y Los Metales Preciosos, Dowdelin, Lapili i La Bulla Perreo!! Jahzzmvn & Aceitunas Negras.

Com a novetat, el divendres 16 de febrer es projectarà durant el festival el vídeo d’Open Letter to Pablo Hasél;  una col·laboració entre el pianista Albert Marquès i el raper Samuel Omare en commemoració del tercer aniversari de l’empresonament de Pablo Hasél.

El festival està organitzat per Irídia – Centre per la Defensa dels Drets Humans i compta amb el suport de: Say it Loud i la complicitat de la sala Paral·lel 62. Les entrades es poden compar a web.

Author