Aquest cap de setmana, les funcions i les activitats postfunció de ‘Gazoline’ seran accessibles

02.21.2020

Author

Aquests dissabte 22 i diumenge 23 de febrer, les funcions de Gazoline a la Sala Tallers del TNC seran accessibles, amb audiodescripció i subtitulació per a persones sordes (amb la col·laboració d’Aptent-Teatro accesible).

Gazoline és un muntatge de Jordi Casanovas i de LaJoven, amb direcció de José Luis Arellano García, per a públic a partir de 12 anys. Amb la Tarifa Jove -50%, l’entrada de les persones de fins a 35 anys té un preu de 10 euros.

L’obra es podrà veure fins a l’1 de març a la Sala Tallers del TNC i les funcions d’entre setmana són matinals, exclusives per a centres educatius, mentre que les funcions de cap de setmana són en horari de tarda i obertes a tot el públic.

Activitats postfunció, amb subtitulació en directe per a persones sordes
Les dues activitats postfunció d’aquest cap de setmana comptaran amb subtitulació en directe per a persones sordes. Dissabte 22 de febrer, després de la funció de Gazoline, a la Sala Tallers tindrà lloc un col·loqui obert a tot el públic amb la participació de Blanca Garcés, investigadora sènior de l’Àrea de Migracions del CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs); d’Antoni Soler, educador i president de FundiPau; de David R. Peralto, president de la Fundación Teatro Joven, i dels membres de la companyia.


Col·loqui a càrrec de Blanca Garcés i Antoni Soler

· Dissabte 22 de febrer, després de la funció a la Sala Tallers
· Activitat amb subtitulació en directe per a persones sordes
· Entrada gratuïta i oberta a tothom
· Aquest col·loqui també s’emetrà en streaming via https://www.tnc.cat/en-directe.
· Més informació aquí
——————————————

Diumenge 23 de febrer, després de la funció de Gazoline, a la Sala Tallers tindrà lloc la taula rodona Primer Acto III (Projecte per la multiculturalitat en col·laboració amb Fundaciones Edmond de Rothschild) amb la participació de Mohamed Soulimane, director musical de l’Orquestra Àrab de Barcelona; Sílvia Albert, actriu; Cristina Zy, performer; Jairo Jiménez, de la Fundación Secretariado Gitano, i David R. Peralto, com a moderador.

· Amb subtitulació en directe per a persones sordes
· Entrada gratuïta i oberta a tothom

Author