Aquest dilluns dia 14, lectura dramatitzada de ‘Qüestió d’honor’ de Lutz Hübner

10.12.2019

Author

Dilluns vinent, 14 d’octubre, a les vuit del vespre continua el VII Cicle de Lectures Dramatitzades que organitza l’AADPC conjuntament amb la Fundación Aisge i la Fundació Romea. Aquest cop s’ha programat Qüestió d’honor, escrita per Lutz Hübner i dirigida per Carla Torres. Serà la tercera obra d’aquesta edició.

El repartiment de la lectura dramatitzada comptarà amb les actrius Candela Antón i Lídia Casanovas i  els actors Pol Forment, Oriol Puig i Albert Roig.

L’ARGUMENT
Ens vam conèixer a la disco que anem sempre, ell sabia qui era jo pel seu amic, que va al meu institut. Vaig acceptar la seva invitació d’anar amb ells a passar un dia lluny de la nostra ciutat. També hi va venir la meva millor amiga. Mai hagués imaginat que el dia podia acabar així. (Ellena, 17 anys.)

Fins on som capaços d’arribar per defensar el nostre honor, allò que ens fa merèixer el respecte i l’amor propi i dels altres? Quin impacte directe té el llegat del patriarcat en els joves i en les seves interaccions? I finalment, el poder de la història i el context sociopolític poden ser detonants en les nostres accions o impulsos?.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada moderada pel periodista i director de la revista Entreacte, Manuel Pérez, amb la directora Carla Torres Danés i el seu equip artístic.

L’equip artístic de Qüestió d’honor està assajant el muntatge d’aquesta mateixa obra, que s’estrenarà a la sala Dau al Sec el proper 21 de novembre de 2019.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dilluns, 14 d’octubre a les 20 h
Dau al Sec (Carrer Salvà, 86-88. Barcelona)
Entrada lliure – Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia

Tel. 932 311 484 | 647406050 | www.aadpc.cat

Author