Aquesta primavera tornarà a l’Almeria Teatre el musical ‘Records a Broadway’

01.18.2020

Author

El 2 de març s’estrenarà a l’Almeria Teatre Records a Broadway. L’espectacle, que explica la història del teatre musical americà a través de les seves cançons, es podrà veure tots els dilluns del mes de març de 2020.

Records a Broadway versiona més de 30 temes del teatre musical a quatre veus. L’espectacle dóna a conèixer les diferents etapes de Broadway -des del seu naixement, passant per la seva època daurada, fins a l’actualitat-, i ho apropa d’una manera íntima als espectadors. Els més de trenta temes són interpretats, ballats i acompanyats instrumentalment en directe pels quatre actors.

Així, les melodies que han marcat la història del vell i del nou Broadway pugen a l’escenari en català en un musical de petit format per homenatjar i reivindicar el teatre musical, un autèntic tresor cultural dels nostres temps.

Els arranjaments són d’Arnau Tordera, la direcció escènica d’Antoni Font-Mir i les coreografies d’Alexandre ArsBlanca Bardagil n’ha escrit la dramatúrgia (a partir de la idea original de Marc Casanova i Antoni Font-Mir).

Interpreten tots el temes de la funció: Alexandre ArsFerran EnfedaqueEudald Planchart i Joan Sáez, cantant, tocant i ballant.

L’espectacle, que va ser creat el 2012 i va fer temporada al Versus Teatre de Barcelona, torna renovat i incorpora al seu repertori històric peces de musicals més recents com Dear Evan Hansen, Hamilton, The Book of Mormon,Jersey Boys o Wicked, que han estat adaptades i arranjades per l’ocasió.

RECORDS A BROADWAY
El musical recull els compositors més cèlebres, mítics i històrics dels darrers 120 anys del Carrer 42, entre els que es troben George M. Cohan, Jerome Kern, Irving Berlin, Cole Porter, George Gershwin, Richard Rodgers, Leonard Bernstein, Stephen Sondheim, Jule Style, Galt McDermot, Richard O’Brien, John Kander, Stephen Schwartz, Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg, Alan Menken, Jonathan Larson, Andrew Lippa, Jason Robert Brown, Robert Lopez, Trey Parker, Matt Stone, Lin-Manuel Miranda, Ben Pasek i Justin Paul.

RECORDS A BROADWAY
Almeria Teatre – Barcelona
Del 2 al 30 de març de 2020
Horaris:
Dilluns, 21h
Preu: 19 €

Venda d’entrades a través de l’enllaç www.almeriateatre.com/temporada11/recordsabroadway.htm.

Author