Aquestes festes, el Circ arriba a La Gleva amb ‘Kontxerto’ de la ma de Bàrbara Granados

12.24.2019

Author

La petita i acollidora sala La Gleva canvia una mica els costums i programa per aquestes festes Kontxerto, un espectacle de circ i musical amb piano, ukelele, bateria, tuba, acordió, clarinet i també campanes, joguines capses de música, xerrac i copes, entre molts altres instruments. El resultat de tot això és un muntatge amb alguns efectes audiovisuals i màgics sorprenents i que fa que el públic participi.

Pensat per a tots els públics, Kontxerto gira al voltant de la foscor, un lloc on la música i la fantasia creix i on els somnis i les ombres creen nous mons. Aquest nou projecte artístic de circ, a mig camí de la poesia, la fantasia i la farsa, està dirigit per Bárbara Granados i ve de molt lluny. El seu antecedent, les (Des)Variacions de l’Orquestina Incombustible, va ser programat en el mateix teatre en sessió golfa i en matinal familiar.

Aquest espectacle on els instruments es convertiran en malabars, en jocs de mans i en una caixa de sorpreses, es podrà veure a La Gleva del 26 de desembre al 5 de gener.

FITXA
Composició, arranjaments i direcció musical. Acordió, capsa de música, campanes, piano, carilló, copófon i més: Bárbara Granados
Clarinet, ukelele, acordió, malabars, concertina, campanes, tuba, bateria, banjo, xerrac, trombó i més: Daniel Tomás
Ajudant de pista, chico para todo. Escombra i poc més: Albert de la Torre
Audiovisuals: David Sardà
Direcció tècnica: Pau Montull 

Author