Arriba al Teatre Gaudí ‘Impro Side Story’, un show on no se sap mai què passarà

11.01.2019

Author

Del 9 al 30 de el Teatre Gaudí Barcelona proposa el musical improvisat Impro Side Story, un espectacle sense guió ni partitura on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran.

A cada funció naixeran sobre l’escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway a els fantàstic univers de Disney passant pel western o el musical de l’època daurada. Talent, bogeria i humor al servei d’un públic, que n’és l’autèntic guionista; “Volem que el públic tingui el control de l’espectacle i que en sigui el guionista. Si no ho fem així, de vegades pensen que els enganyem”, va dir Rai Borrell, membre i actor de la companyia, a la presentació.

L’espectacle, idea i producció de Les Improvisables, està interpretat per grans figures del musical de casa nostra com ara Rai Borrell, Roger Julià, Jordi Coll, Xavi Duch, Àfrica Alonso, Clara Solé, Toni Vinyals, Eloi Gómez i Judit Martín.

Roger Julià és l’imporovisador pianista que adapta la música al que està passant. “Vaig començar fa molts anys al món de la impro. M’apassionava veure algú que s’atrevís a fer un espectacle sense guió ni esbós ni res, i amb públic al davant. Ens vam trobar amb en Rai un dia i ens vam posar a cantar. I si ho portem a l’escenari?, ens vam preguntar. I vam anar creant gamberrades!”, diu el pianista, encara assegurant que “la improvisació et fa estar molt elèctric com a actor; molt viu.”

Diuen que, al demanar al públic un tema per representar, hi ha dos temes recurrents: el sexe i la política, que surten cada dia. “Amb el públic proper, tot funciona diferent. Penseu que en un espectacle com aquest, les complicacions són un joc. Hi ha una tècnica que ens ajuda però… normalment estem feliçment perduts!”

Entrades aquí

Author