Arriba ‘L’Estrena, la revista dels impossibles’, ‘ de Cia. CorEnllà-Teatre

05.16.2019

Author

Arriba L’Estrena, la revista dels impossibles, una aposta de la Cia. CorEnllà-Teatre que per primera vegada escriu, crea i posa en escena una revista musical. Amb doble sessió, la primera aquest dissabte 17 de maig a les 21h i la segona diumenge 18 de maig a la mateixa hora, serà el moment de gaudir a L’Auditori de Cornellà amb bandes sonores d’èxits ‘petardos’ dels anys 60, 70 i 80.

Encara es poden adquirir entrades anticipades per només 12€ a www.auditoricornella.com o bé per telèfon en el 93 474 02 02.

L’Auditori de Cornellà es vesteix de festa entre plomes i lluentons per oferir aquesta vetllada musical inoblidable, amb un mestre de cerimònies que farà un inusual recorregut per les situacions més quotidianes de la vida. El ball i la música endinsarà a l’espectador en un ambient divertit i emotiu que, sens dubte, el farà aixecar-se de la butaca per posar-se a ballar, cantar i riure.

PROPER ESPECTACLE 
Berenem a L’Auditori: espectacles en família amb berenar inclòs una hora abans

 Molsa, 2 de juny a les 18h: La història d’un gos molt especial. Acte compartit amb la programació de la Sala2.cat. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

Author