Arriba ‘Laberint Streapse’, cabaret inspirat en l’obra ‘Strip-tease i teatre irregular’ i poemes visuals de Joan Brossa

04.10.2019

Author

Aquest divendres 12 d’abril arriba a l’Escenari Brossa Laberint Striptease’ un cabaret Brossià amb dramatúrgia, direcció i coreografia de Roberto G.Alonso i amb la col·laboració de la seva companyia i 13 Cabaret. 

L’espectacle pretén redescobrir Brossa agafant com a punt de partida el Teatre irregular i Strip-tease’i els seus poemes visuals, mantenint-ne l’humor i la crítica i transportant-ho a l’actualitat, tot fent-ne una reinterpretació. Buscant un Brossa lúdic, crític i visual i qüestionant què passaria si Brossa fos viu en l’actualitat.

Acompanyats de música en directe i de la mà de Jordi Cornudella, l’espectacle et convida a  entrar dins del món del Cabaret tot fent que el món s’aturi i fent gaudir a l’espectador de la música, la dansa i els stripteases. 

L’obra està interpretada per El músic, Jordi Cornudella; La cantatriu, Elena Martinell i La ballarina stripteasista, Laura Marsal; El saltimbanqui, Davo Marín i MC Clown Roberto G. Alonso / Jordi Andújar.
Dramatúrgia, direcció i coreografia Roberto G. Alonso
Direcció musical i arranjaments Jordi Cornudella
Concepció de l’espai escènic Roberto G. Alonso
Disseny d’il·luminació Albert Julve
Disseny i construcció d’escenografia Víctor Peralta i Tony Murchland
Vestuari Roberto G. Alonso i Víctor Peralta
Atrezzo Víctor Peralta
Assessorament dramatúrgic Marc Rosich
Coach acrobàcia Gloria San Miguel
Coordinació de l’equip artístic Joan Solé
Producció Escenari Joan Brossa en col·laboració amb Cabaret 13 i Cia. Roberto G.Alonso

NOTA: L’actor Roberto G. Alonso farà les funcions dels dies 12, 13, 14, 19, 20, 21, 27 i 28 d’abril i les del 1, 4, 5 i 12 de maig. L’actor Jordi Andújar el substituirà els dies que ell no hi sigui.

Author