Avui i cada dia de l’any: llegiu teatre!

03.27.2019

Author

L’Editorial El Cep i la Nansa ens fa partícips de l’edició de tres nous volums de teatre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Teatre. Ens ho comunixa així:

Benvolgut/da
Avui és el dia mundial del teatre i estem contents de celebrar-ho amb tres de les nostres publicacions, traduïdes al català per primera vegada i presentades en edició bilingüe, que volen ser un homenatge al gènere.

D’una banda, Tot el teatre de Natalia Ginzburg, sencer i en dos volums, amb la traducció a cura de Meritxell Cucurella-Jorba. Onze textos que caminen entre la tristesa i la comicitat i que retraten, punyents, una societat aferrada a les tradicions.

De l’altra, Si poc cobrem, res pagarem!, de Dario Fo, traduïda per Marta Garcia-Puig. Una peça còmica, d’indiscutible actualitat, escrita amb ritme i una subtilesa que explora diferents nivells de consciència social a través de l’humor.

Avui i cada dia de l’any: teatre!

PROMETEU EDICIONS
És un segell de l’editorial El Cep i la Nansa que neix amb l’objectiu de publicar textos de gran valor literari d’autors disruptius que no han estat traduïts encara en llengua catalana, en edició bilingüe. Aposta per formats com la poesia, el teatre o l’assaig i incorpora pròlegs, estudis introductoris i notes de peu de pàgina d’especialistes en els autors, que permeten la contextualització de les obres.

Els primers títols, publicats a la col·lecció Pandora, són Del desig, de Hilda HilstDeliri d’amor, d’Alda MeriniSi poc cobrem, res pagarem!, de Dario FoTot el teatre de Natalia Ginzburg.

Author