Badalona torna a il·lusionar-se amb el ‘Memorial Li-Chang de màgia’

02.10.2024

Author

El 24è Festival Internacional de Màgia – Memorial Li-Chang reunirà, de l’11 de febrer al 3 de març: els millors artistes de l’il·lusionisme, amb una vintena d’espectacles per a totes les edats, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El Festival arrencarà diumenge 11 de febrer al Teatre Margarida Xirgu amb dues funcions, una de matinal a les 11 h. i la sessió inaugural a les 18 h., amb la màgia de Txema Muñoz i l’espectacle “Lumière”, ambientat en una estació de tren. El dissabte 17 de febrer serà el torn dels artistes que participen a “Màgia i Humor” amb l’argentí Christian Miró; el saragossà Pepin Banzo i el jaenès Mario López.

Com és tradició, el plat fort del festival serà la Gala Internacional de Màgia XXIV Memorial Li-Chang que té lloc els dies: 23, 24 i 25 de febrer, al Teatre Zorrilla. Hi participaran els russos Elena Gordeeva i Vadim Gordeev; el coreà Young-Min Kim; amb l’espectacle guanyador del Premi Mundial de Màgia; el mag francès Gerald Le Guilloux i com a representants espanyols, els malaguenys Javi Cruz i Anahí;  i els mentalistes madrilenys Javier Luxor i Irene Jové.

La cloenda del Festival tindrà lloc el 3 de març, al teatre Blas Infante,  amb la Gala Solidària de Màgia. Comptarà amb el jove Pol Pavo (Premi Jove Li-Chang 2024), el joveníssim Marcos, de quinze anys, l’il·lusionista gironí Guillem Sanyes, “La Maga” Naikari i l’especialista en màgia de proximitat, Albert Vidal.


Reconeixements i activitats paral·leles

En l’apartat de reconeixements públics: el festival farà una menció honorífica a una personalitat o empresa del món de la màgia en el context de: la Gala Internacional de Màgia del 23 de febrer. I el 25 de febrer es lliurarà el Premi Li-Chang a l’artista millor valorat pel públic.

Fora de les funcions, el festival també programa activitats complementàries a biblioteques i centres cívics, com ara tallers de màgia; propostes vinculades amb la literatura i un curs d’il·lusionisme com a recurs pedagògic per a docents.

Consulteu el programa complet del festival en aquest enllaç.

Author