Ben aviat podrem brindar pel Pepe Rubianes amb el seu propi vi!

08.21.2019

Author

Fa poques setmanes, recordàvem la mort de Pepe Rubianes, un dels actors més emblemàtics i estimats del nostre panorama teatral. Ara, afegint-se a tots els actes d’homenatge que s’han celebrat, s’anuncia la presentació d’un vi amb el seu nom. Un vi que, com resa el seu lema de presentació és “amb caràcter” o com segurament diria el mateix Pepe Rubianes “un vino de cojones”. Així, ara que fa 10 anys que ens va deixar, l’aparició d’un nou vi amb el nom de Pepe Rubianes, serà un motiu més d’homenatge al nostre inoblidable actor galaico-catalán. 

La iniciativa parteix del Gerent de LOVERS WINE ELEGANCE, Joan Carles Beltran Artola, que ha treballat per fer realitat aquest projecte, al costat de la germana de l’actor Carmen Rubianes i de la FUNDACIÓ PEPE RUBIANES. Així, part dels beneficis que generin la venda d’aquest vi aniran a parar als projectes humanitaris i de solidaritat d’aquesta Fundació i també a l’organització PROACTIVA OPEN ARMS, l’ONG destinada a salvar vides humanes al  mar i que aquests dies ens està demostrant la seva força incombustible.

El vi que portarà el nom de l’actor galaico-català serà un garnatxa negre 100% del Celler de Batea, amb D.O. Terra Alta, un vi amb personalitat que et convida a beure’l i gaudir-lo intensament, com fèiem –i continuem fent encara- amb els monòlegs i les històries que ens ha explicat en Pepe Rubianes.

La presentació en societat està prevista per a mitjans del mes de setembre i ja s’anuncia un acte en un teatre emblemàtic de Barcelona, on es podrà conèixer de forma oficial aquest producte i, a més, s’anuncien sorpreses en el format del vi, sobretot pel que fa a l’etiqueta, on l’actor hi serà present de forma molt especial i ens transmetrà els seus missatges gràcies a les noves tecnologies associades a la realitat augmentada. Aquesta i d’altres sorpreses es reserven per aquesta presentació que s’anunciarà en breu.

Coincidint amb la presentació del seu vi, es farà pública també la website associada a Pepe Rubianes, on s’hi aniran publicant de forma periòdica fragments dels seus espectacles, textos de la seva faceta més literària… I tot en forma de capítols i amb el suport imprescindible de les Xarxes Socials, que faran d’altaveu de tot el que allà s’hi exposi.

Author