Blink Flash convida els més petits a fer un viatge emocional per la vida d’Isadora Duncan

11.20.2018

Author

El diumenge 25 de novembre la companyia Blink Flash representa al SAT! en dues funcions –  a les 12h i a les 17.30h – l’espectacle Blink Flash Duncan, una proposta de dansa teatre adreçada a infants a partir de 2 anys i basada en la vida de la ballarina Isadora Duncan.

Montse Roig (creadora i intèrpret), Marina Cardona (coreògrafa) i Joan Casas (dramaturg) expliquen la vida de la ballarina a través de les emocions que va viure i les relacionen amb un objecte i una música.La peça busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

La companyia Blink Flash neix l’any 2016 de la mà de Montse Roig, Marina Cardona i Joan Casas, amb el propòsit d’apropar els llenguatges de la dansa i del teatre com a vehicles per expressar les emocions als més menuts.

Sinopsis
Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pèl trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa és una noia valenta i s’atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats.

Fitxa artística
Creació i interpretació: Montse Roig
Coreografia: Marina Cardona i Montse Roig
Dramatúrgia: Joan Casas
Música original: Aida Oset
Espai sonor: Aida Oset i Toti Arimany
Escenografia: Maria Alejandre
Il·luminació: Marc Lleixa
Vídeo: Sílvia Isach
Vestuari: Miranda Méndez

Una coproducció del Mercat de les Flors i Blink Flash.
Amb la col·laboració de: El més petit de tots, El Graner, SAT! Sant Andreu Teatre i Centre Cívic la Barceloneta
Amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Author