Canvis al Temporada Alta: Cascai Teatre estrena AVUI ‘Noucents, el pianista de l’oceà’

10.16.2019

Author

Avui dimecres 16 d’octubre s’estrena Noucents, el pianista de l’oceà d’Alessandro Barrico que Cascai Teatre porta a l’escena gràcies a la coproducció amb Temporada Alta.

Danny Boodman TD Lemon és Novecento, el millor pianista del món, que no ha trepitjat mai terra ferma. També és el títol del conegut monòleg d’Alessandro Baricco, estrenat abans que l’autor es convertís en un fenomen internacional amb la seva novel·la Seda. Cascai Teatre ha transformat aquesta romàntica història d’un home extraordinari en un viatge per la música popular de principis del segle xx: ragtime, blues, dixieland.

L’obra ens parla de la llibertat de com un vol viure la vida i com un vol morir i la lluita d’aquest personatge per aconseguir-ho, un retrat social de l’epoca i un viatge musical. La banda sonora és la fusió de la gran tradició europea amb la música més negra i amb la música que pujava del sud. Un recorregut compartit per Marcel Tomàs i el músic Adrià Bauzó. Un espectacle que és també un concert, que agradarà tant als amants del teatre com als de la bona música.

La posada en escena inclou el quartet de músics dirigits per Adrià Bauzó (saxos i flauta travessera), Xavi Molina (saxos i clarinet), Elena Montané (piano) i Andreu Vilar (vibràfon, bateria i percussió).

ALERTA CANVIS
Temporada Alta se suma a la vaga general convocada pel proper divendres 18 d’octubre. Per aquest motiu, l’estrena de Noucents, el pianista de l’oceà prevista per aquest dia, es farà avui 16/10 a les 20:30h i una segona funció demà 17 d’octubre. Podeu trobar totes les afectacions aquí.

Author