Celebració del Dia Mundial del Teatre – Actes de la Diada – AADPC – 27 de Març 

03.26.2019

Author

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) us convida als actes de celebració del Dia Mundial del Teatre 2019 que es faran demà. Us els recordem:

11h –  12 h – 13 h – 18 h – 19 h – 20 h – Lectures Dramatitzades de tres Minirelats

13 h – Lectura del Manifest de l’AADPC del Dia Mundial del Teatre i de l’Internacional

Enguany l’Associació d’Actors i Directors Professsionals de Catalunya us invita a una jornada de lectures dramatitzades, que obrim al públic i a tots els associats, en un lloc cèntric i concorregut de la ciutat com és l’espai de presentacions del FNAC-El Triangle, a Plaça Catalunya núm. 4.

Al llarg de tota la jornada, es faran sis passis de lectures de tres minirelats publicats a la secció Autoria de la revista Entreacte.

Els equips de lectura que protagonitzaran les tres obres faran tres passis al matí, a les 11:00, a les 12:00 i a les 13:00 h, i tres a la tarda, a les 18:00 h, a les 19:00 h i a les 20:00 h.

En el passi de les 13:00 h es farà la lectura dels manifestos dedicats al Dia Mundial del Teatre, l’Internacional i el de l’AADPC.

L’associada i actriu Anna Güell llegirà el Manifest Internacional escrit enguany pel director cubà, dramaturg i docent, Carlos Celdrán.

Enguany el manifest encarregat a l’actor i associat, Guillem Albà, és el manifest conjunt del’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, la Federació Grups Amateurs de Teatre i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya. Serà llegit pel Guillem Albà al passi de les 13 h.

L’entrada a cadascun dels passis serà lliure però amb aforament limitat en funció de la capacitat de la sala.

 

 

Author