Cine Yelmo projecta ‘La Flauta Màgica’, des de Nova York

05.23.2023

Author

El 3 de juny Cine Yelmo projecta un innovador espectacle de La flauta màgica, el gran clàssic de Mozar;t que es podrà veure a 20 sales de cinema de 15 ciutats de tot l’Estat. Amb aquesta producció es tanca l’actual temporada MET Opera; que tornarà a l’octubre en exclusiva i en directe des de Nova York a la gran pantalla de Cine Yelmo; a través de +Que Cine, la finestra de continguts alternatius. La venda d’abonaments i entrades per a la temporada MET Opera 2023/204 es posarà a la venda properament.

La flauta màgica és una de les obres més estimades pels amants de l’òpera. Després de 19 anys, el MET mostra una nova posada en escena que incorpora projeccions; efectes de so i acrobàcies per potenciar l’espectacle i el drama de la faula de Mozart. Es tracta d’una visió diferent i audaç del conegut director anglès Simon McBurney: que el diari The Wall Street Journal va qualificar com “la millor producció de l’òpera de Mozart”. La directora d’orquestra Nathalie Stutzmann dirigeix ​​la MET Orchestra; i ho fa amb una fossa elevada perquè els músics siguin visibles al públic i la interacció sigui més gran. L’elenc d’aquesta innovadora producció inclou la soprano Erin Morley com a Pamina, el tenor Lawrence Brownlee com a Tamino; el baríton Thomas Oliemans com a Papageno, la soprano Kathryn Lewek com la Reina de la Nit; i el baix Stephen Milling com a Sarastro.

La flauta màgica es transmetrà el 3 de juny en directe a 20 sales de Cine Yelmo de 15 ciutats, entre elles: Barcelona (Comèdia, Icària), Alacant (Porta d’Alacant), Tarragona (Parc Central), València (Mercat de Campanar).  Entrades ja a la venda a la web de Cine Yelmo.

A més, el 13 de juny Cine Yelmo retransmetrà en diferit aquesta òpera a tres sales de cinema del seu circuit Premium: Palafox Luxury (Madrid), Premium Castelldefels (Barcelona) i Premium Artea (Biscaia).

 

Sobre +Que Cinema de Cinema Yelmo 

+Que Cinema és la finestra de Cinema Yelmo dedicada especialment a concentrar els esdeveniments i plans culturals; així com tots els continguts alternatius a la cartellera convencional. Agrupa continguts tan diversos com: òpera, teatre, ballet, art, musicals, concerts, documentals, animi, pel·lícules emblemàtiques i molts més continguts que cal veure en pantalla gegant.

Cine Yelmo, empresa líder del Sector de l’Exhibició a Espanya, és part de Cinépolis, 2a. cadena a nivell mundial amb presència a Mèxic, Estats Units, Guatemala, Hondures, El Salvador, Costa Rica, Panamà, Perú, Colòmbia, Xile; Brasil , Índia, Espanya, Argentina, Aràbia Saudita, Emirats Àrabs i Indonèsia.

Yelmo compta amb els sistemes de projecció i so més avançats, les seves sales ofereixen una gran espectacularitat; i la millor experiència d’oci i cinema possible. Amb més de 530 pantalles, totes elles 100% digitals, i 52 complexos repartits entre Madrid, Barcelona, ​​Tarragona, Fuerteventura, Las Palmas; Tenerife, Astúries, Àlaba, la Corunya, Cadis, Vigo, Lugo, Albacete, Alacant, Almeria, Màlaga , Sevilla, València, Astúries, La Rioja, Biscaia; Valladolid i Navarra, Cine Yelmo continua innovant amb nous conceptes de confort i qualitat a les seves sales, com: la Projecció Digital, sales Junior, Premium o Luxury, així com retransmissions en directe via satèl·lit.

Créditos de la imagen:
• La Flauta Màgica

Créditos de la imagen destacada:
• La Flauta Màgica

Author