Coco Comin estrena el vídeo oficial inèdit del musical ‘Moustache’

04.28.2020

Author

Amb motiu del confinament derivat del coronavirus i per seguir contribuint amb entreteniment a la campanya #YoMeQuedoEnCasa, l’ESCOLA COCO COMIN estrenarà de manera gratuïta el vídeo oficial de l’espectacle Moustache, The Rhythm Musical Comedy by Coco Comin aquest proper dissabte, 2 de maig, a les 22:00 hores.

Gravat en directe al Teatre Apolo de Barcelona durant la temporada 2016-2017, el vídeo oficial d’aquest original musical inèdit fins ara en cap suport audiovisual estarà disponible de manera gratuïta a través de Canal YouTube de l’Escola: Youtube.com/EscuelaCocoComin

Moustache és una producció de Coco Comin Musicals S.L. i Colbas S.A. creada i dirigida per Coco Comin, que va ser guardonada en les categories de Millor Coreografia(Sharon Lavi i Júlia Ortínez) i Millor Actriu de Repartiment (Muntsa Rius) en els Premis de Teatre Musical 2017.

Aquesta comèdia musical -en el qual les espectaculars coreografies es serveixen de l’atractiva disciplina del Claqué per presentar els números musicals de diferents autors, estils i èpoques que s’interpreten al espectacle- està ambientada al Londres de principis de segle XX, on el Moustache Music Hall ofereix shows destinats a la classe obrera, només per a cavallers amb bigoti.

Moustache sintetitza en clau d’humor els personatges, els costums, les tradicions i els sentiments de la societat britànica de l’època, convidant a l’espectador a viatjar en l’espai i el temps per llocs coneguts de la meravellosa Anglaterra, i gaudir com a públic privilegiat de les històries que es representen sobre l’escenari del vell music hall, però també després d’ell …

Es tracta d’una gran producció creada íntegrament per professionals del nostre país que inclou una escenografia de la mà de Paco Azorín així com un sorprenent disseny de vestuari, amb fins a 300 vestits. La Direcció Musical va a càrrec de Xavier Mestres i la Direcció Coreogràfica dels mestres de tap-dance Sharon Lavi i Júlia Ortínez, al costat de la pròpia Coco Comin.

Després de 30 anys produint, dirigint i coreografiant musicals d’èxit, Coco Comin és un dels principals referents de la Comèdia Musical a l’Estat espanyol. En la seva trajectòria teatral com a coreògrafa, compta amb títols memorables com Chicago, That’s Jass, Fama, Germans de Sang, Memory o Grease. El seu treball com a directora i coreògrafa ha estat reconegut amb importants guardons com el Premi de la Crítica Teatral de Barcelona (1996-97) per Chicago, i els Premis de Teatre Musical 2015 i els Premis de Públic Broadway World Spain 2015 per Grease.

Author