Comença el Tantadansa, 2 setmanes de dansa al Tantarantana

02.26.2019

Author

La sala Àtic22 acull #TANTADANSA, l’espai per a la dansa i el teatre físic que ens portarà dues setmanes de dansa al Tantarantana,  en les que podrem veure ballarins de llargues trajectòries i també companyies emergents distingides amb diferents premis.

En aquesta selecció de quatre propostes trobem des de solos molt personals a propostes amb diversos ballarins. Veurem dansa amb projeccions, peces amb música en directe, propostes properes a la performance… Una selecció variada i rica que arriba oportunament just una setmana abans de la Quinzena Metropolitana de la Dansa: per anar fent boca.

La peça Saltar na sombra serà l’encarregada d’obrir el cicle. És una proposta híbrida i experimental entre el flamenc i la dansa contemporània, que portarà a escena els ballarins Constanza Brncic i Juan Carlos Lérida i al músic Nuno Rebelo i que es podrà veure de l’1 al 3 de març.

El 5 i 6 de març tindrem en cartell Autoretrat, de l’Adri Marcort Cia, l’espectacle guardonat amb el premi del públic de l’Escenari Obert 20’ i el premi jurat a l’Estrena’t 2018 a La Casa Groga, una peça que vol indagar en la relació entre el nostre jo vertader i la persona en qui ens convertim amb els anys.

Seguiran Frontera de Miquel Barcelona i Voyagede Laura Vilar, dos peces de trenta minuts que funcionen de forma complementària, convidant-nos a transitar, sentir i pensar des d’allò personal a allò comú, la primera partint de la idea de límit per indagar en els diferents sentits poètics i polítics del terme, la segona preguntantse sobre la necessitat d’explorar com a motor per a comprendre i conèixer.  Aquesta programació doble serà l’encarregada de tancar el cicle: Frontera i Voyager es podran veure del 7 al 10 de març.

De l’1 al 10 de març, a la sala Àtic22, #TANTADANSA, dues setmanes de dansa al Tantarantana. Pensades per què les gaudiu!

Author