Comença la gira d’El futur, una obra d’Helena Tornero coproduïda pel TNC i per Teatres en Xarxa

11.05.2019

Author

El Departament de Cultura conjuntament amb el programa FEDER (Fons Europeu per al Desenvolupament Regional), han engegat una important i necessària política de subvencions per a les gires dels espectacles, que us explicàvem en una notícia el passat mes de setembre.  Avui hem sabut que comença la gira d’El futur, una obra d’Helena Tornero coproduïda pel TNC i per Teatres en Xarxa.

El futur és una obra amb autoria i direcció d’Helena Tornero, coproduïda pel TNC i per Teatres en Xarxa, la qual es va poder veure del 20 de març al 14 d’abril de 2019 a la Sala Tallers del TNC. Ara, del 8 al 30 de novembre de 2019, l’espectacle farà gira i visitarà fins a sis poblacions d’arreu de Catalunya.

El viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat
La noia coneix l’home estranger. Podria no haver passat, però passa. L’home estranger fuig del seu passat. La noia fuig del seu futur. L’home estranger vol anar a Estocolm per trobar-se amb algú, però hi ha problemes. De burocràcia. I de fronteres. La noia s’acaba de treure el carnet de conduir i vol fer alguna cosa perquè el seu pare s’enfadi de veritat. I justament fa tres dies que el pare de la noia s’ha comprat un cotxe nou

Tota aquesta història podria no haver passat, però passa. Ha passat. Passarà. El futur és aquella cosa que quan arriba, deixa d’existir. Es pot fugir d’allò que encara no existeix?

Gira de l’espectacle, amb Teatres en Xarxa:
08/11/19 El Vendrell,  Teatre Àngel Guimerà
09/11/19 Llinars del Vallès, Teatre Auditori Llinars del Vallès
16/11/19 Barberà del Vallès, Teatre Municipal Cooperativa
17/11/19 Tordera, Teatre Clavé
23/11/19 Sant Joan Despí, Teatre Mercè Rodoreda
30/11/19 Figueres, La Cate

AROLA EDITORS I EL TNC PUBLIQUEN EL TEXT
En col·laboració amb Arola Editors, el TNC també va publicar el text de l’obra i el volum de teatre reunit Helena Tornero 2008-2018. Actualment, aquests llibres es troben disponibles a les principals llibreries de Catalunya i també a les taquilles del TNC.

Author