Comunicat de La Perla 29. Escenes de Filosofia i Teatre / vaga general

10.17.2019

Author

En relació als fets que estan succeint i a la Vaga General de demà divendres, La Perla 29 ens ha enviat aquest comunicat:

COMUNICAT DE LA PERLA 29
Donades les circumstàncies i després d’haver-ho reflexionat a fons, els dos equips que organitzem el  festival ‘Escenes de Filosofia i Teatre’ hem decidit anul·lar la funció del divendres, 18 d’octubre i repartir el programa entre avui, dijous 17 i dissabte 19. Als qui teníeu comprada l’entrada de divendres ja us la tornarem. Hem reorganitzat el programa per poder assumir part de les activitats previstes entre dijous 17 i dissabte 19. Us el detallem aquí

Entrades aquí i a la taquilla del Teatre (una hora abans de l’activitat i durant tot el Festival)

Així mateix, proclamen la seva adhesió al comunicat La presó no és una solució.

Adhesió al comunicat #lapresónoéslasolució

Davant la sentència del judici als líders de la societat civil i representants polítics emesa pel Tribunal Suprem dilluns 14 d’octubre, volem expressar el nostre malestar davant la injustícia a la qual s’enfronten totes les persones condemnades.

Des del món de la cultura treballem per defensar el dret i la llibertat de pensament i d’expressió. Sentim que aquests drets han estat vulnerats i, per aquest motiu, les sales sotasignants ens adherim a la Vaga general del proper divendres 18 d’octubre suspenent les funcions programades.

Volem transmetre també tot el nostre suport als presos i exiliats polítics, als líders cívics catalans i a les seves famílies. Estem amb tots vosaltres.

Divendres ens veiem als carrers.

#lapresónoéslasolució

Signat: Almeria Teatre; Antic Teatre; Escenari Joan Brossa; Jove Teatre Regina; La Badabadoc; La Brutal; La Nau Ivanow; LaSala; La Perla 29; El Maldà; Porta4; Sala Atrium; Sala Fénix; Sala Flyhard; Sala La Planeta; Sala Trono; Sala Versus Glòries; SAT! Sant Andreu Teatre; Teatre de l’Aurora; Teatre Gaudí; Teatre La Puntual; Teatre La Gleva; Teatre Tantarantana; Versus Teatre.

 

Author