Comunicat del Teatre Lliure amb les primeres mesures de la nova direcció

02.08.2019

Author

PRIMERES MESURES DE LA NOVA DIRECCIÓ DEL TEATRE LLIURE

Avui divendres, 8 de febrer de 2019, la Junta de Govern ha aprovat les següents mesures proposades pel director del Teatre Lliure, Juan Carlos Martel Bayod:

TRANSPARÈNCIA
D’acord amb la voluntat de dur a terme una gestió amb la màxima transparència també en l’àrea econòmica, més enllà del que estableix la normativa a la qual està subjecte el Teatre Lliure com a fundació privada, la nova direcció publicarà la informació dels comptes anuals del Teatre Lliure durant el seu mandat, incloses les retribucions, dietes i indemnitzacions dels seus càrrecs directius.

LIMITACIÓ DE LES RETRIBUCIONS ARTÍSTIQUES 
S’establiran uns límits de retribucions per als creadors que intervinguin en les produccions pròpies de la programació del Teatre Lliure, en funció de la sala i de cada categoria artística.

RECEPCIÓ DE PROJECTES ARTÍSTICS
S’habilitarà una nova plataforma via web per a la recepció de projectes artístics, tot garantint la recepció i l’estudi de totes les propostes rebudes per part de la direcció artística i del comitè de programació. Es donarà resposta a totes les propostes en un termini establert.

CANCEL·LACIÓ DE L’ESPECTACLE MOUNT OLYMPUS
En consonància amb les línies programàtiques incloses al projecte de la nova direcció (expressada en la voluntat d’un teatre on la redistribució de recursos i la concepció d’un canvi de model social pugui realitzar-se de la manera més ètica artísticament i humanament), la funció de l’espectacle Mount Olympus ha quedat cancel·lada. Les entrades adquirides per a aquesta funció seran retornades a tots els seus compradors en els pròxims dies.

Teatre Lliure

Author