Concha Velasco torna a Barcelona amb una comèdia escrita i dirigida pel seu fill

01.11.2020

Author

La reconeguda Concha Velasco tornarà a Barcelona el mes de febrer amb un nou espectacle: El Funeral, comèdia escrita i dirigida pel seu fill, Manuel M. Velasco. Aquesta primera col·laboració entre mare i fill als escenaris, la podrem disfrutar al Teatre Borràs a mitjans de febrer.

Velasco  interpreta Lucrecia Conti, una diva de cinema,  teatre i televisió que ha mort fa poc. L’acompanyen al repartiment  Pepe Ocio, que dóna vida a Alberto Luján, el seu representant;  Irene Soler i Irene Gamell, que interpreten les dues nétes de l’actriu i Emmanuel Medina, un aparentment cosí llunyà, però de qui no se sap ben bé el parentiu real.

El grup assisteix un acte en record de l’actriu i el que havia de ser un commovedor comiat ple d’homenatges, es converteix en una situació insòlita i divertida amb l’aparició de la diva Lucrecia en forma de fantasma, que es resisteix a passar a millor vida sense deixar resolts alguns assumptes professionals i personals.

Els assistents a la vetlla es veuran embolicats en els esdeveniments d’una funció que, des del primer moment, trenca la quarta paret i convida el públic a participar tant al trist comiat com als divertits embolics que Lucrecia,Luján, les nebodes i el cosí han de resoldre. Al llarg dels 90 minuts aproximadament que dura l’aparició de Lucrecia, els espectadors gaudiran d’un espectacle molt divertit i amb i tota mena de sorpreses.

Produït per Pentación Espectacles, El Funeral es representarà a Barcelona de l’12 de febrer a el 8 de març.

En continuarem parlant!

 

Author