Continua #LaFlyhardACasa: som a la setmana 5, ja!!!

04.20.2020

Author

La Sala Flyhard continua amb ganes d’estar amb tots nosaltres. I, davant l’inici de la 5a setmana de la iniciativa #LaFlyhardAQCasa, ens han enviat aquest COMUNICAT:

COMUNICAT DE LA SALA FLYHARD

Obrim una nova setmana de #LaFlyhardACasa amb 2 propostes aquesta vegada.

Com ho farem?
Els dilluns obrim al nostre canal de VIMEO algunes produccions de la Sala Flyhard dels últims anys.

Quan les podreu veure?
Les obres estaran disponibles durant 1 setmana perquè les veieu quan us vagi millor.

Fins quan estaran obertes les obres?
Fins diumenge a la nit.

Seguim convençuts que el teatre és una experiència que cal viure en directe i que pren tot el sentit amb el contacte entre el públic i els artistes. Però si no tenim la possibilitat d’oferir les obres en viu, com a mínim posem al vostre abast l’opció de gaudir d’una bona estona a casa i evadir-vos del dia a dia. Moltes gràcies per la vostra confiança! Nosaltres seguim treballant des de casa per tornar a arrencar aviat amb tota l’energia i la il·lusió.

Desitgem que gaudiu de les obres i passeu una bona estona teatral des del sofà.

Quedem-nos  a casa i cuidem-nos molt!!

#LaFlyhardaCasa   #LaCulturaTAcompanya   #desdecasa

EL PROGRAMA

Participa al col·loqui postfunció de
L’ÚLTIMA NIT DEL MÓN

Demà dimarts 21 a les 18h participa al col·loqui virtual que organitza el Centre Cívic del Parc Sandaru, per comentar l’obra de Llàtzer Garcia.  El col·loqui comptarà amb la participació del director i dramaturg de l‘obra, Llàtzer Garcia i Maria Casellas, una de les actrius.
Si estàs interessat/ada en afegir-te a la trobada, només has d’escriure un correu a:
info@ccparcsandaru.cat

——————————————————————

El niño de la tele
Dramatúrgia: Marc González de la Varga i Rubén Ramírez
Direcció: Marc González de la Varga
Amb Rubén Ramírez
Una coproducció amb Pentateatre
Obra estrenada la temporada 15/16

 

 


L’ARGUMENT

L’home que veieu sol a escena es diu Rubén Ramírez. Va ser un nen prodigi i la seva gran virtut no tenia res a veure ni amb la música ni amb la interpretació, sinó amb la imitació. La seva poderosa habilitat mimètica el va portar a estar al costat de personalitats com Luis del Olmo, Antonio Mercero, José Sacristán o Javier Cámara. Durant els primers anys de la seva infància i adolescència va combinar l’escola amb platós de TV. Però un dia el telèfon va deixar de sonar. El món de l’espectacle no té pietat amb un nen de 12 anys. Ara en té 30 i com tothom, té una carrera, un master i cap feina. Per guanyar-se la vida ha de treballar de fuster en el negoci familiar amb el seu pare. Aquí el teniu, muntant l’escenografia del pròxim espectacle de la Flyhard, recordant i preguntant-se com ha pogut arribar fins aquí.

“El que sí salió es este niño llamado Rubén, que a sus 10 o 12 añitos ya imita a todos los presentadores y a todos los políticos, de carretilla, como si fuera Jordi LP en más bajito. Rubén, en lugar de ir al colegio, hace bolos por las cadenas privadas de TV y sin él darse cuenta, camina por un filo: corre el riesgo de hacerse mayor sinedo un niño. No estoy en contra de los jaimitos a condición de que lo hagan en su entorno natural, no en un camerino compartido con la Samantha y el Sharif.”
Ferran Monegal – El Periódico. 10 de gener de 1996
——————————————————————

La noia de la làmpada
Dramatúrgia i direcció de Marta Aran
Ajundatia de direcció: Muguet Franc i Guillem Motos
Amb Oriol Casals, Lara Díez, Marta Vila i Andrea Portella

Obra estrenada la temporada 17/18

 

 

 

L’ARGUMENT
L’Alba està a punt d’acomplir el seu somni i fer-se un nom dins del món de laboral.
Està a punt d’aconseguir l’oportunitat per la qual ha treballat tants anys…
És molt fàcil, ho té a tocar i ella està preparada.
L’Alba es queda embarassada.
I això, sense voler, ho canvia tot.

Sempre ens han dit que quan siguem pares serà la millor experiència de la nostra vida, on viurem una plenitud envejable i una felicitat absoluta. Milers d’eslògans es poden veure per tot arreu, exaltant aquesta etapa de la vida… Però què passaria si aquest embaràs vingués quan estàs a punt d’acomplir el teu somni vital i la decisió de tenir aquest fill pogués trencar tota la teva ambició laboral en un futur? S’afrontaria aquesta etapa amb la mateixa felicitat? Podries arribar a culpar al teu fill de no haver sigut allò que volies ser?
——————————————————————

Celebra Sant Jordi amb
EDICIONS FLYHARD

Des que vam iniciar la nostra activitat com a sala el 2010 vam veure clar que per consolidar la dramatúrgia catalana era important difondre els textos de les obres que s’estrenen a la nostra sala.

D’aquesta voluntat van néixer les Edicions Flyhard, unes autoedicions senzilles i pràctiques, que acosten, a un preu molt popular, els textos dels dramaturgs amb qui treballem, al públic.

Els llibres estan a la venda al vestíbul de la sala, així com a diverses llibreria amb qui col·laborem: la llibreria Montsenyla ImpossibleLa Central, la Llibreria LAIE a o la Nollegiu, entre d’altres.

Author