Continuen els Menús Coreogràfics al Mercat de les Flors durant el confinament

04.28.2020

Author

COMUNICAT DEL MERCAT DE LES FLORS:

El Mercat de les Flors  i els artistes  volem  seguir oferint dansa; per això, dins la proposta #NoEtDesballis, proposem uns MENÚS COREOGRÀFICS on line perquè el públic pugui continuar gaudint de la dansa. Vídeos d’espectacles complets d’algunes de les peces que hem vist en passades temporades al Mercat, molts d’ell coproduccions d’aquest centre de dansa. Aquestes espectacles s’acompanyen d’articles de teòrics i especialistes en dansa que ens ofereixen altres mirades i reflexions entorn d’aquestes creacions. Els menús es completen amb un Retrat coreogràfic, que ens permet descobrir la intimitat creativa dels artistes.

 A més a més cada dia s’inclou en el menú un espectacle per a nenes i nens + activitats de joc i entreteniment per a ells.

AQUESTS SÓN ELS PROPERS MENÚS

30 d’abril, 1 i 2 de maig
Menú 1
Marina Mascarell (Three Times Rebel) + Retrat Lanònima Imperial
+ Familiar FlexelF, de d’Angels Margarit / Cia Mudances

Three Times Rebel,
de Marina Mascarell, que vam tenir al Mercat el març de 2018, és una exploració sobre la desigualtat de gènere: arran d’una recerca en profunditat a través de la literatura, documentals, exposicions i entrevistes amb experts, Marina Mascarell va topar amb la crua naturalesa de la desigualtat, que es reflecteix en la degradació del cos de la dona, l’ús d’estereotips per educar els joves o la violència simbólica.

Marina Mascarell, coreógrafa valenciana que viu i treballa a Holanda, fa peces per a companyies de gran nivel internacional.
——————
FlexelF
, d’Àngels Margarit, presenta una propuesta educativa que treballa al voltant de la idea de la flexibilitat, la transformació i el reflexe per descobrir que no tot és el que sembla.

A la web es troben diferents fragments que ajudaran a realitzar figures i  entendre moviments que tothom podrá fer.

Recomanat per a nens i nenes a partir de 5 anys, mares, pares i educadors.
——————————————————-

Del 3 al 5 de maig
Menú 2
Pere Faura (Sweet Tyranny) + Retrat coreogràfic Sidi Larbi Cherkaoui
+ Familiar Momentari, de Nats Nus

Sweet Tyranny
de Pere Fauraque vam poder veure a principis de 2017, presenta una analogía entre la dansa com a evasió i la dansa com a feina i professió, a partir de coreografies icòniques de de pel·lícules musicals del anys 70s i 80s.
——————
Momentari, de Nats Nus, es una col·lecció de moments que un estrany personatge ens convida a descobrir viajant per un món ple de sensacions i percepcions. Un viatge per reentrobar-ens amb la Maravella de’estar vius. Aquest espectacle està acompanyat d’una guia il·lustrada d’activitats i jocs per gaudir de el plaer de la dansa de la mà d’un personatge estrambòtic.

Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys, mares, pares i educadors.
——————————————————-

Del 6 al 8 de maig
Menú 3
Bèsties, de Baró d’Evel + Retrat Baró d’Evel (monogràfic)
+ Familiar: Nubes, d’Aracaladanza

Bèsties, de Baró d’Evel,es va presentar al Mercat l’abril de 2018. En aquest espectacle els membres d’una tribu imaginària formada per d’acròbates, ballarins, un comediant, cavalls i nombroses aus ens mostra les singularitats de cadascun d’ells i ens transporta a un món bell, oníric i delicat que interpel·la al jo profund de l’ésser humà.
——————
Nubes, d’Aracaladanza, que s’inspira en René Magritte per crear un univers oníric, surreal i màgic. Els objectes més emblemàtics de les seves pintures apareixen en constant moviment. Ve acompanyat també de diferents propostes educatives.

Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys, mares, pares i educadors.

Author