Convocatòria del Premi Frederic Roda de teatre

05.06.2019

Author

La Diputació de Barcelona i l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) convoquen el Premi Frederic Roda de Teatre 2019, dotat amb 8.000 € i l’edició del text guardonat, amb l’objectiu de donar suport als dramaturgs catalans i la seva obra.

Per tal de donar-ho a conèixer, ens han enviat aquest Comunicat:

Des de l’any passat, la Diputació dona un nou impuls a aquest premi convidant els representants dels espais escènics municipals a formar part del jurat. El premi de l’edició 2018 va ser per a la peça Lamarr: natura morta de Carles Batlle i anteriorment els guardonats havien estat Lluïsa Cunillé per Boira l’any 2014 i David Plana per Els encantats i Josep Maria Miró per La travessia l’any 2015.

Creat l’any 2014 per l’ADB, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i el suport d’Òmnium Cultural, el premi ret homenatge a la memòria de qui fou una de les personalitats més influents en la vida teatral catalana en les seves diverses facetes de cofundador de l’ADB, sotsdirector de l’Institut del Teatre, director, pedagog, dinamitzador cultural i crític teatral.

El jurat del premi haurà de triar l’obra guanyadora en funció de la seva qualitat, originalitat, contemporaneïtat i per la utilització dels llenguatges més actuals. Podran participar en la convocatòria els autors majors de 18 anys, a títol individual, amb obres dramàtiques originals, inèdites i no estrenades, amb temàtica lliure.

El període de presentació de sol·licituds és del 6 de maig al 28 de juny de 2019.

Més informació en el següent enllaç

Author