Cor de Teatre presenta ‘Troia, una veritable odissea’, a L’Auditori de Cornellà

10.24.2019

Author

Arriba aquest cap de setmana a L’Auditori de Cornellà una nova aposta de la cia. Cor de Teatre: Troia, una veritable odissea!, un espectacle polifònic-teatral per a tots els públics per a la tarda de diumenge, 27 d’octubre, inspirat en la Ilíada i l’Odissea, obres atribuïdes a Homer que conformen el conjunt d’episodis més importants de la mitologia grega.  Encara es poden adquirir entrades de forma anticipada per 15€ a través del telèfon 93 474 02 02 o del portal www.auditoricornella.com

Troia és un muntatge que acarona els sentits, sempre des del punt de vista rigorós, atrevit, original i emocionant de Cor de Teatre. Un espectacle que emociona per la qualitat de la música, interpretada només amb la veu, i per la poètica posada en escena visual i emotiva, utilitzant diferents estils teatrals i coreografies. Una trentena d’intèrprets transporten a l’espectador amb les seves veus, creant una fusió entre música i teatre gestual.

Un espai escènic evocador de telons gegants, simbolitzant un llibre, arrodoneix l’estètica del muntatge, amb un vestuari contemporani que transporta a un món imaginari on tot és possible i una acurada il·luminació que ressegueix i reforça l’evolució del relat en tot moment. L’obra està plenament vigent ja que recull les preocupacions que sempre han inquietat els humans: l’èxit, el poder i, com a fonament, abans que la immortalitat, estimar i ser estimats.

Author