‘Corpografies #8’ a La Caldera: 7 propostes que desborden la dansa

11.16.2023

Author

La Caldera, el centre de creació de dansa ubicat al barri de Les Corts de Barcelona; ha engegat temporada i obert les seves portes al públic amb la vuitena edició del cicle Corpografies; en el qual s’hi podran veure més d’una vintena de propostes, la majoria gratuïtes, fins al 2 de desembre.

Corpografies #8, que va iniciar-se el 12 de setembre, és una oportunitat de conèixer treballs; la majoria difícils de veure a Barcelona, d’artistes amb qui La Caldera treballa per tal de donar-los temps i espai: per crear i investigar, propiciant diàlegs entre elles. La programació oberta al públic és part d’aquest acompanyament amb el qual les propostes segueixen mutant; i que converteix La Caldera en un I+D del cos i el moviment.

En total, hauran estat 40 dies d’activitat i 23 propostes; que han ofert al públic l’oportunitat d’endinsar-se en els universos d’art

Últimes setmanes de Corpografies #8 a La Caldera

7 propostes que desborden la dansa

ESPECTACLES

La programació de tardor en el marc de Corpografies #8 inclou també la presentació d’obres escèniques d’artistes residents a La Caldera. Aquestes últimes setmanes es podran veure propostes que es mouen entre la dansa, la poesia, la música i les arts visuals, de la mà de Park Keito (Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa), la brasilera Josefa Pereira i la cubana Martha Luisa Hernández Cadenas.

La programació clourà el dissabte 2 de desembre amb un concert de l’artista polifacètic Isabel Do Diego, folklore auster i brutalista amb una posada en escena radical, i una festa de cloenda sota el lema Convertir-nos en ball per moure la realitat.

Càpsules de creació en cru

Les càpsules de creació en cru són moments de trobada amb els creadors residents al centre, pensats per compartir la seva pràctica artística, l’estat actual dels seus projectes i les qüestions que apareixen i nodreixen el seu treball.

Aquestes últimes setmanes de Corpografies #8 presentaran el seu treball en procés les artistes Guillem Mont de Palol; Monica Muntaner i Rosa Muñoz; i Oscar Dasí, actual director de La Caldera, que revisitarà després de 10 anys el projecte Ànima, en un gest per tancar ballant el seu període de 7 anys al capdavant de l’equipament.

Per a més informació i programa complet, premeu aquí

Author