Cristina Clemente guanya el tercer combat del Torneig de Dramatúrgia Catalana

10.23.2018

Author

Aquest dilluns 22 s’ha celebrar el tercer combat del VIII Torneig de Dramatúrgia Catalana que va enfrontar Cristina Clemente i Roger Torns. El públic reunit a la Sala La Planeta va escollir el text de Clemente, Les ulleres de mirar carregadors  interpretat per Laura Aubert i Francesc Ferrer, una peça reivindicativa i irònica sobre la lluita feminista que porta sobre l’escenari un diàleg entre carregadors i telèfons mòbils i posa en qüestió quina és la tasca més important entre ells dos, concloent que un no pot existir sense l’altre.

Clemente es va imposar a Roger Torns que va presentar Cap líder un text que explicava la relació entre una empleada (la neboda) i la seva cap (la tia) en una empresa família. La neboda orquestra una revolta que acaba amb un final inesperat i tràgic. Tot plegat interpretat per Mamen Duch i Paula Blanco.

Clemente passa, per tant,  a la primera semifinal que es celebrarà el pròxim 12 de novembre i s’enfrontarà a Daniela Feixas (guanyadora del primer combat).

Ahir, tot plegat va estar conduït per una divertida Yessi  (Estel Solé) que va posar emoció a l’eliminatòria amb un personatge que va tornar arrencar els somriures a platea entre els que hi havia 3 dels presentadors històrics de l’enfrontament, els dramaturgs Jordi Casanovas, Cristina Clemente i Clàudia Cedó.

Segueix les novetats del Torneig a les nostres xarxes socials: #TorneigTA

VIII TORNEIG DE DRAMATÚRIGA CATALANA
Dilluns 5 de novembre a les 20 h– Jordi Oriol vs. Joan Fullana
Dilluns 12 de novembre a les 20 h – Daniela Feixas vs guanyador del 3r combat
Dilluns 19 de novembre a les 20 h – guanyador del 2n combat vs guanyador del 4t combat
Dilluns 10 de desembre a les 20 h – GRAN FINAL

Author