Curs ‘Producció per a petites grans companyies’ amb Nunu Santaló

10.30.2019

Author

La seu de la SGAE a Catalunya acull, els dies 4, 11 i 18 de novembre i 2 de desembre, el curs Producció per a petites grans companyies que imparteix la productora artística Nunu Santaló i organitza l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC). 
Aquest curs està pensat per a petites grans companyies, ja siguin companyies que s’inicien com aquelles que porten alguns espectacles però necessiten una mica d’organització, com també per a nous creadors o persones amb ganes d’iniciar projectes escènics. La idea d’aquest curs sorgeix de la constatació del buit d’informació que tenen les companyies petites, i dels errors que cometen contínuament a l’hora d’encarar les produccions. També del fet que moltes d’aquestes companyies desapareixen al cap de dos o tres projectes per la manca d’organització i d’entendre com s’hauria d’estructurar una companyia teatral. La diferència amb altres cursos de producció és que ens centrarem a optimitzar els pocs recursos que solen tenir les companyies petites. Moltes vegades ens emmirallem en les grans estructures i ens oblidem que els recursos que tenim no són els mateixos, i que per tan, el funcionament també varia. Anirem al gra amb aquelles coses més importants que s’han de saber de la producció d’espectacles i sobretot a entendre com funciona el mercat cultural i el lloc que ocupem.
Nunú Santaló és llicenciada en art dramàtic en l’especialitat de text a l’Institut del Teatre de Barcelona, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per l’Escola de Ciències de la Comunicació de Girona i postgraduada en Gestió i Producció d’espectacles en viu per la Universitat de Barcelona. En el camp de la producció s’inicia formant part de l’equip del Festival Temporada Alta’12 de Girona com a ajudant de producció i coordinadora de voluntaris. L’any 2013 continua amb la coordinació dels voluntaris del Festival Temporada Alta, i l’any 2014 és coordinadora de l’escola de Teatre Musical AULES dirigida per Daniel Anglès. Des del 2013 forma part de la Companyia teatral Obskené, on s’encarrega de coordinar el Cicle “Accent Obskené” de la sala Beckett i a produir i/o distribuir obres com Fuenteovejuna: Breve tratado sobre las ovejas domésticas, Ciutat de vidre (estrenada dins el Festival GREC 2016), Manifesta (estrenada a Fira Tàrrega 2016) o De carenes al cel (estrenada a la Sala Beckett de Poblenou). Actualment treballa com a distribuïdora de l’empresa Magnètica Management.

DATES:

4, 11, 18 de novembre i 2 de desembre de 2019

HORARIS:

de 17 a 20 h

LLOC:

Aula multimèdia. SGAE Catalunya
Passeig de Colom, 6. Barcelona


PREU:

Socis AADPC i AISGE: 60 €
Socis AADPC aturats*: 48 €
No socis: 120 €

*Aquesta situació s’ha d’acreditar amb el document del SOC.

ADREÇAT A:

professionals de la interpretació i la direcció
INSCRIPCIONS:

Author