‘Dansa. Quinzena metropolitana’ celebra aquest dissabte la gran festa de cloenda

03.29.2019

Author

El festival Dansa. Quinzena metropolitana posarà fi a la seva segona edició el proper dissabte 30 de març a les 12h amb una gran celebració participativa. Es tracta del Tothom balla, la coreografia multitudinària que tindrà lloc de forma simultània a les 9 ciutats participants del festival: Badalona, Barcelona,Cornellà de Llobregat, Esplugues de LlobregatL’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de GramenetEl Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Viladecans (veure aquí els espais de cada ciutat).

CONVOCATÒRIA CLOENDA ‘Dansa. Quinzena Metropolitana’

QUAN? Dissabte 30 de març a les 12h
ON? A la Plaça dels Àngels de BARCELONA (davant del MACBA)

QUÈ PASSARÀ?

 • a les 12h: Tothom balla amb en Roger de Gràcia com a mestre de cerimònies
  Una acció coreogràfica que acull a tothom amb ganes de ballar, sense importar l’edat, el nivell o l’experiència. Els assistents s’hauran pogut aprendre la coreografia abans, o repassar-la si ja han assistit als assajos.
  A més, les escoles i entitats locals també tindran un espai per mostrar la seva feina.
 • a les 12.30hBarris en dansa
  Una coreografia comunitària que convida la ciutadania a formar part d’una creació col·lectiva, guiada per Álvaro de la Peña i la companyia Iliacan.
  L’espectacle, que s’haurà creat en diversos espais de Barcelona i de l’Hospitalet, es presentarà davant del públic a la plaça dels Àngels de Barcelona.
 • A més, la festa s’allargarà a L’HOSPITALET (a la Plaça del Poliesportiu del Centre i voltants) fins les 20h amb la celebració del Territori Dansa. On es podran veure espectacles com Topa dels Brodas Bros i Kukai Dantza, La Partida (Cia. Vero Cendoya), Conseqüències (Cia. Moveo), Éxodo 1/4 (Iván Góngora & Yaiza de los Muros, flamenc), etc.

Author