Darrers dies per presentar comunicacions per al VI Simposi de la revista Estudis Escènics

05.14.2024

Author

La revista Estudis Escènics de l’Institut del Teatre ha obert la convocatòria per presentar comunicacions (call for papers) per al: VI Simposi Internacional que la publicació durà a terme el 3 i 4 d’octubre de 2024 sota el títol: Arts en viu i tecnologies incertes.

L’edició d’enguany del Simposi vol posar el focus en la relació entre les arts en viu i la tecnologia; incidint especialment en les tecnologies anomenades incertes per la seva natura híbrida, per la inderterminació del seu ús; i per tendir a evolucionar ràpidament i de forma inesperada.

L’objectiu és reflexionar sobre com la tecnologia modifica o expandeix el propi cos (dispositius, interfícies de realitat virtual, implants neuronals;  pròtesis, etc.), i com afecta les relacions entre persones i, en conseqüència, com repercuteix en la creació.

El simposi s’estructura en quatre eixos temàtics: Virtualitat i presència; La tecnologia com a extensió del cos; Presències i agències no humanes i La transformació de les arts en viu. Les propostes de comunicacions poden centrar-se en qualsevol d’aquests quatre àmbits.

L’edició d’enguany del Simposi vol posar el focus en la relació entre les arts en viu i la tecnologia a través d’aquest formulari. El termini finalitza el 15 de maig de 2024. 

Trobareu tota la informació en aquest apartat del web.

Les propostes de comunicació (d’uns 15’ – 20’) es poden presentar en llengua catalana, castellana o inglesa ;

 

Author