David Verdaguer presentarà el programa de la televisió belga ‘Taboo’ a TV3, coproduït amb El Terrat

09.21.2019

Author

El premiat actor David Verdaguer  serà l’encarregat de presentar Taboo, aquesta  temporada 2019-2020 a TV3. La televisió pública  comptarà amb l’adaptació del format belga d’aquesta producció,  que arriba  en col·laboració amb El Terrat. Es tracta d’una proposta  que ha tingut  molt d’èxit a la televisió pública belga, amb e repte de trencar tabús sobre persones de qui se suposa que no hem de riure.

David Verdaguer  assumirà el repte de trencar tabús sobre persones que, per altra banda, no acostumen a rebre gaire atenció als grans programes d’entreteniment, com són els discapacitats físics, els invidents o els malalts terminals.

A cada entrega, el presentador convidarà quatre persones amb una mateixa vulnerabilitat a una casa de vacances per conviure-hi durant una setmana, en què hi haurà temps per fer diverses activitats però també per conèixer-les a fons. Després, en un teatre i amb els quatre protagonistes entre el públic, interpretarà un monòleg còmic sobre tot el que ha viscut i après.

Taboo és un format original belga emès a la televisió pública (Eén) i distribuït per Lineup Industries que s’ha convertit en l’estrena d’entreteniment més exitosa de la història del canal i on ha generat un impacte social molt positiu. A Bèlgica ha renovat per una segona temporada, s’ha adaptat a Austràlia, Suïssa i el Canadà i altres territoris ja n’estan preparant la seva versió. El potencial del format també es reflecteix en el fet que està opcionat en 13 països.

El programa acaba de ser nominat a un Premi Emmy Internacional en la categoria de millor Non-Scripted Entertainment (programa d’entreteniment).

L’adaptació catalana de Taboo es rodarà al llarg d’aquesta tardor i hivern i constarà de nou programes que es podran veure el 2020.

 

Author