Degut a la gran acollida, el teatre Gaudí prorroga el musical ‘Carrie’ fins al 27 de gener

12.27.2018

Author

El Teatre Gaudí Barcelona ens fa saber amb molta satisfacció que, degutb a a gran acillida que han tingut per par5 de úblic i crítica,  Carrie, El Musicalbasat en la inoblidable novel·la de Stephen King, que Brian de Palma va portar al cinema l’any 1976, es prorroga fins al 27 de gener.

Aquesta versió de Carrie, El Musicalcompta amb direcció de Ferran Guiu i direcció musical de Joan Comaposada, responsables de les adaptacions catalanes de TICK, TICK… BOOM!, Tell me on a Sunday  i Ordinary Days (Dies normals); La coreografia l’ha fet Xaro Campo. La  música ésde Michael Gorelletres de Dean Pitchford i llibret de Lawrence D. Cohen. Estrenat originalment a Broadway el 1988, i en una nova versió a l’Off-Broadway el 2012, ara arriba a casa nostra amb l’adaptació al català que signa Marc Gómez Domènech.

L’ARGUMENT
Situada a la petita vila de Chamberlain (Maine), el personatge central d’aquesta història és Carrie White, una inadaptada social. A l’escola és marginada pels seus companys i és pràcticament invisible pels altres. A casa, conviu amb la seva cruelment sobreprotectora mare. Però Carrie acaba de descobrir que té un poder especial i, si la pressionen molt, no tindrà por de fer-ho servir.

El repartiment de Carrie, El Musical a Barcelona està liderat per Georgia Stewart i Raquel Jezequel alternant-se en el personatge de Carrie White; i Muntsa Rius i Anna Valldeneu alternant-se en el personatge de la seva mareMargareth White.

Completen la companyia Elisabet MoletMikel HerzogLaura MiquelFerran EnfedaqueMarta CapelLluís BarreraSara LópezLaura DorcaElisabet PauletBittor FernándezPol Sanuy i Albert Artigas; amb Alexandre Ars i Ana Extremera com a swings.

Trobareu més informació a la notícia que va publicar a la presentació

El Gaudí ens envia un recull de les frases, de públic i de crítica, que “ens han fet sentir molt orgullosos de Carrie en aquestes primeres funcions. Moltes gràcies a tots!”

“Brutal”

Ha estat una experiència brutal. En aquest cas, poder vas al teatre condicionat per la pel·lícula, però res de res… no hi ha por, ni terror, el que hem trobat és molts sentiments, moltes emocions i unes interpretacions que et posen la pell de gallina.

“Meravellòs”

Realment un espectacle meravellós. Les interpretacions de la Carrie i la Margaret White son espectaculars.

Andreu Sotorra:
«Carrie» té tots els ingredients per ser-ho i per fer que s’acosti al teatre un sector d’espectadors que té poques propostes adequades als seus interessos vitals i que no només el captivarà sinó que no deixarà que se’n desenganxi.

Fernando Solla:
Un musical que nadie en su sano juicio debería perderse y que esta vez, especialmente, nos recuerda que una obra no es grande o pequeña en función de las dimensiones del espacio o el patio de butacas donde se representa, sino del talento, ilusión, arrojo y valentía de los artistas que la llevan a cabo.

Musicals are great:
Carrie, el musical
al Teatre Gaudí de Barcelona: hauria de ser obligatori a les escoles i instituts de Catalunya.

Teatre Barcelona:
Explosió musical de Carrie White.

Miquel Gascón:
Hem de dir que l’adaptació de Marc Gómez Domènech que hem vist al Teatre Gaudí, al que tornem a felicitar per la seva clara aposta pels musicals de petit format, (en català i amb música en directe), és excel·lent.

Author