Degut a l’èxit, el Teatre Gaudí anuncia la pròrroga d’Els Músics de Bremen’

01.21.2020

Author

Degut a l’èxit, el Teatre Gaudí Barcelona ens comunica que la nova versió d’Els Músics de Bremen, que es va estrenar el passat novembre, es prorrogarà en noves dates des de l’1 de febrer al 15 de març. I com a novetat, estrenen trailer!

El musical Els Músics de Bremen, és una adaptació del clàssic homònim dels Germans Grimm, adaptada per Ever Blanchet, dramaturg, director escènic i fundador del Versus Teatre i d’aquest TGB, del que n’és director artístic. L’espectacle ha tornat en una versió reinventada que accentua el seu caràcter de musical per ser, ara, totalment de creació, “amb un nou dinamisme, noves cançons, nous personatges, noves coreografies i espais escènics, però mantenint la mateixa essència en tot moment.” A l’obra, tots els personatges toquen instruments, el que els permet crear el seu propi musical.

La música l’ha composat Joan Olivé (a l’anterior versió era del brasileny Chico Buarque), que també dirigeix l’espectacle. Jesús Fernández i Ever Blanchet signen la versió (en català) i la producció ha anat a càrrec de la companyia Versus Teatre.

L’ARGUMENT
Els Músics de Bremen, un ruc, un gos, una gallina i una gata, fugen de casa seva perquè els seus amos els maltracten. Volen formar un grup musical i arribar a Bremen. Però pel camí es trobaran entrebancs que els posaran a proba i refermaran la seva amistat tot cantant. El conte dels Germans Grimm és un cant contra la intolerància, l’explotació i l’obsessió dels humans per la productivitat i el consum. Aquesta dèria passa per sobre dels plaers de la vida, com ho són el lleure, la música, la natura i la bona companyia.

Hi ha moltes versions d’aquest conte. “Ara nosaltres en volem oferir un musical. En una societat deshumanitzada i plena de desigualtats com l’actual, volem aportar un missatge encoratjador. La solidaritat ens ajuda a empoderar-nos i a assolir els nostres objectius”, diu la companyia, formada per Ivan Herzog (gos -guitarra), Berta Peñalver (gallina-pìano), Joan Rigat (ruc-violí), Aina Vallès (gata-violoncel) i David Maculé (un grill, cap d’estació, amo -bateria).

“El musical recupera valors que van des de la llibertat al feminisme, la lleialtat, la unió i la fraternitat. Condemna el mal tractament dels animals i defensa una ciutat més neta, lluminosa i en pau. És un musical divertit i engrescador per a tota la família i la música està interpretada per les actrius i els actors, que a la vegada son excel·lents músics”, assegura Blanchet.

Si voleu veure com va la nova versió, aquest és el trailer nou.

Author