Degut a l’èxit, ‘Flashdance. El Musical’ torna al Tívoli i amb tres actors nous

09.03.2019

Author

L’exitós Flashdance. El Musical, torna ben aviat (dijous 12!)al Teatre Tívoli de Barcelona per atendre la gran demanda d’entrades, degut a l’èxit obtingut la passada temporada. Per qüestions d’agenda, s’han incorporat tres intèrprets nous en papers destacats: Sandra Cervera (El secreto de Puente Viejo, 40, el musical, Paquita Salas…) interpretarà a Glòria, l’íntima amiga de la protagonista; Amparo Saizar (Cabaret, Sister Act, Sonrisas y Lágrimas, Mamma Mia! …) assumeix el paper d’Hanna, la seva confident; i Pablo Raya (High School Musical, Mamma Mia!, Ay, Carmela, Madagascar …) serà Jimmy, el nòvio de Glòria.

L’actriu, cantant i ballarina Chanel Terrero (Águila RojaEl ContinentalWake UpGym TonyCupidoLos NuestrosEl Secreto de Puente Viejo) encarna el paper protagonista d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia amb anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional

 

SOBRE EL MUSICAL
Flashdance, El Musical
tornarà, doncs, al Teatre Tívoli  el proper 12 de setembre, on es representarà durant 3 úniques setmanes, fins al 29 de setembre. En la primera temporada de funcions a Barcelona, més de 50.000 espectadors ​​van veure ja el musical basat en la mítica pel·lícula de Paramount Pictures, un dels films més taquillers de la dècada dels ’80, guardonat amb els premis Oscar, BAFTA, Globus d’Or i Grammy, entre d’altres.

Adaptat i dirigit per JC Storm i coreografiat per Vicky Gómez, Flashdance, compta amb un elenc format per 29 artistes, entre actors, cantants, ballarins i músics, que actuen en directe amb solos espectaculars de violí, saxo i guitarra, posant el fermall d’ or a l’espectacle. El director musical, Guillermo González, recupera aquells “hits” arxiconeguts que triomfaven a les pistes de la dècada dels 80’s, com What a Feeling, Maniac, Glòria o I Love Rock & Roll, afegint sons actuals, més metàl·lics i amb més corda, que porten el públic a viure un autèntic concert en directe.

Flashdance, és la primera producció de Selladoor Spain, la filial d’Selladoor Worldwide, productora de teatre líder internacional responsable de musicals d’èxit com Jersey Boys, Footloose, The Producers, Avenue Q, Little Shop of Horrors, Monty Python ‘s Spamalot, Fame, The Wizard of Oz, Dolly Parton ‘s 9 to 5, Amelie i Little Miss Sunshine.

Després de Barcelona, ​​Flashdance emprendrà gira per diverses ciutats espanyoles: Roquetas de Mar (12-13 d’octubre), València (17 d’octubre – 3 de novembre), Sevilla (15 i 16 de novembre), Mallorca (5 i 6 de desembre ), Granada (13 i 14 de desembre) i la Corunya (27 i 28 de desembre). Posteriorment, farà temporada al Teatre Nuevo Apolo de Madrid del, 23 de gener al 12 d’abril de 2020.

 

Author