Demà s’estrena al Teatre Gaudí ‘Carrie, el musical’, basat en la novel·la de Stephen King

11.14.2018

Author

Aquest dijous 15 de novembre de 2018 s’estrena al Teatre Gaudí Barcelona (TGB) un espectacle dels que fan agafar ganes de comprar les entrades abans d’acabar de llegir: Carrie, El Musical, basat en la inoblidable novel·la de Stephen King, que Brian de Palma va portar al cinema l’any 1976. Per si tinc raó, les entrades es poden comprar en: aquest enllaç  L’espectacle estarà en cartell a Barcelona fins al 4 de gener de 2018.

Aquesta versió de Carrie, El Musical, compta amb direcció de Ferran Guiu i direcció musical de Joan Comaposada, responsables de les adaptacions catalanes de TICK, TICK… BOOM!, Tell me on a Sunday  i Ordinary Days (Dies normals); La coreografia l’ha fet Xaro Campo. La  música ésde Michael Gorelletres de Dean Pitchford i llibret de Lawrence D. Cohen. Estrenat originalment a Broadway el 1988, i en una nova versió a l’Off-Broadway el 2012, ara arriba a casa nostra amb l’adaptació al català que signa Marc Gómez Domènech.

L’ARGUMENT
Situada a la petita vila de Chamberlain (Maine), el personatge central d’aquesta història és Carrie White, una inadaptada social. A l’escola és marginada pels seus companys i és pràcticament invisible pels altres. A casa, conviu amb la seva cruelment sobreprotectora mare. Però Carrie acaba de descobrir que té un poder especial i, si la pressionen molt, no tindrà por de fer-ho servir.

El repartiment de Carrie, El Musical a Barcelona està liderat per Georgia Stewart i Raquel Jezequel alternant-se en el personatge de Carrie White; i Muntsa Rius i Anna Valldeneu alternant-se en el personatge de la seva mareMargareth White.

Completen la companyia Elisabet MoletMikel HerzogLaura MiquelFerran EnfedaqueMarta CapelLluís BarreraSara LópezLaura DorcaElisabet PauletBittor FernándezPol Sanuy i Albert Artigas; amb Alexandre Ars i Ana Extremera com a swings.

El director del muntatge, Ferran Guiu, explica els motius pels que va decidir estrenar CARRIE a Barcelona:

“La raó per la que he triat CARRIE és que, tot i ser un musical estrenat l’any 1988 a Broadway, la història que explica té vigència absoluta en l’actualitat. Explica una història molt humana, molt propera a fets que estan passant en l’actualitat en referència a tres grans temes: el bullying, els fanatismes religiosos i la sobreprotecció parental.

La història d’aquesta noia amb poders telequinètics, que pateix un bullying constant en el seu entorn i que té una mare sobreprotectora que es deixa guiar per la fe fins al límit, em va captivar des del primer moment.

Vull destacar la música meravellosa de l’espectacle que va des del pop rock fins al líric i que està perfectament lligada a cada escena i a cada personatge.
Crec que és un musical on tothom s’hi pot sentir identificat, independentment de l’edat. Com diu una de les cançons de l’espectacle ‘Serà una nit que no oblidaràs’.”

Podeu veure quatre números de l’espectacle en aquests enllaços:

Espectacle en català
Durada: 120 min

Horaris:
De dijous a dissabte, 21h
Diumenge, 19h

Author