Dia Mundial del Teatre: el TNC proposa una trobada en directe a Instagram per parlar de ‘Justícia’ amb Guillem Clua i Josep Maria Mestres

03.24.2020

Author

TENIM UN MOLT INTERESSANT COMUNICAT DEL TNC:

El TNC a Casa:
Aquest divendres, primera trobada a Instagram per parlar de Justícia amb Guillem Clua, autor de l’obra,
i Josep Maria Mestres, director


Coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, El TNC a Casa organitza la primera trobada virtual entorn de Justícia, espectacle que s’estava representant actualment a la Sala Gran del TNC. El llibre amb el text de l’obra està disponible a la Biblioteca del TNC, en format digital i a l’abast de tothom.

La connexió serà en directe aquest divendres 27 de març, a les 18 hores i a l’Instagram del TNC, amb Guillem Clua (autor) i Josep Maria Mestres (director). 

El públic podrà interactuar en temps real amb l’autor i el director de l’obra i descobrir tot el que hi ha darrere d’un procés de creació.


LA BIBLIOTECA DEL TNC:
Gràcies a la col·laboració amb Arola Editors, el Teatre Nacional de Catalunya dona accés gratuït a 60 llibres de textos teatrals estrenats al TNC durant els darrers anys. Periòdicament el TNC recomanarà una lectura i organitzarà una trobada virtual. 

Aquests llibres estan disponibles a www.tnc.cat, en format de lectura i no descarregables, i a l’abast de tothom. A la web del TNC, també s’hi ha publicat un seguit de materials complementaris a les obres, com ara articles, textos de prologuistes de les edicions i entrevistes.

Salut i cuideu-vos! 

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Primera trobada a l’Instagram del TNC:
Dia: divendres 27 de març  (Dia Mundial del Teatre)
Hora: 18 h
Amb: Guillem Clua, autor de Justícia, i Josep Maria Mestres, director de Justícia
Espai virtual: Instagram del Teatre Nacional de Catalunya. Usuari: @teatrenacional

Author