Dijous arriba a la Sala Gran del TNC ‘Cuculand Souvenir’, de Roberto Olivan,

11.21.2018

Author

L’espectacle Cuculand Souvenir, amb concepte, creació, direcció i coreografia de Roberto Olivan, s’instal·larà a la Sala Gran del TNC en quatre úniques funcions: del 22 al 25 de novembre de 2018. Aquest espectacle, de dansa i circ, és una producció de R. O. P. A. Roberto Olivan Performing Arts, en coproducció amb: Teatre Nacional de Catalunya, Grec 2018 Festival de Barcelona, Festival Sismògraf d’Olot, ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Kalamata International Dance Festival; amb el suport de Xarxa Transversal, Fundación Municipal de Cultura de Valladolid/Teatro Lava, ATRIUM Viladecans, Solidança.

Un gran espectacle de circ i dansa sobre les noves tecnologies
Qui ens salvarà de nosaltres mateixos? Aquesta és la pregunta a què s’enfronta Roberto Olivan amb Cuculand Souvenir, una investigació sobre els moments caòtics i de confusió actuals, que semblen haver-nos portat cap a una frenètica monotonia en què ara només depenem de l’esperança.

La nova producció d’Olivan explora l’impacte de la tecnologia en el camp de l’expressió personal creativa, per plantejar noves sintaxis d’interacció entre la dansa i el circ, amb música electroacústica de Laurent Delforge i il·luminació escenogràfica de l’artista digital Romain Tardy, mentre juga amb la gravetat, els cossos, les llums i els sons hipersensibles.

Author