Dilluns dia 2 de març, diàleg entre Jordi Savall i Òscar Camps al Liceu

02.27.2020

Author

Amb motiu de la propera estrena de l’òpera El monstre al laberint, el Gran Teatre del Liceu proposa escoltar una xerrada entre Jordi Savall i Òscar Camps al Foyer del Liceu. L’acte tindrà lloc dilluns que ve dia 2 de març i s’iniciarà a les 18 h.

Savall, ambaixador de la Unió Europea per al diàleg intercultural a 2008 i Artista per la Pau elegit per la UNESCO, ha impulsat el projecte social Orpheus XXI dirigit a joves músics immigrants i refugiats. Camps és el fundador i director de l’ONG Open Arms, de protegir i ajudar a migrants que fugen de conflictes bèl·lics, de persecució o de pobresa.

Podeu aconseguir invitacions, aquí

SOBRE EL MONSTRE DEL LABERINT
L’òpera de Jonathan Dove amb direcció escènica de Paco Azorín parteix d’un mite clàssic -Teseo i el Minotaure- per convidar a reflexionar sobre la realitat de les persones migrades i refugiades.

És una òpera participativa on cada funció uns 250 joves de diferents instituts i centres educatius, comparteixen escenari amb professionals de la música i de les arts escèniques. Arribarà al Liceu els dies 24, 27 mar i 1 abr, 19: 30h / 4 abr, 17h.

En parlarem més endavant.

Author