Dilluns s’inaugura el curs acadèmic de l’Institut del Teatre amb diverses activitats

10.02.2019

Author

El proper dilluns 7 d’octubre, a les 12 h, tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració del curs acadèmic 2019-2020 de l’Institut del Teatre amb una sessió que inclourà diferents activitats protagonitzades en bona part per alumnes, professors i graduats del centre, i en la que també hi participarà l’actor Lluís Soler.

L’acte, que tindrà lloc al Teatre Ovidi Montllor, s’iniciarà amb un extracte de Whim, coreografia d’Alexander Ekman, que interpretaran els ballarins i ballarins d’IT Dansa, la jove companyia de dansa de l’Institut del Teatre, junt amb estudiants de segon curs del Conservatori Professional de Dansa.

Tot seguit hi haurà les intervencions de la directora general de l’Institut del Teatre, Magda Puyo, i de la presidenta de l’Institut i de la Diputació de Barcelona, Núria Marín.

Després dels parlaments es farà la interpretació de Delirium, a càrrec d’estudiants de sisè curs del Conservatori Professional de Dansa de l’especialitat de dansa espanyola.

La sessió inclourà també la interpretació d’un fragment de Bach, treball final de carrera d’Almudena Pardo, graduada al Conservatori Superior de Dansa, i d’un fragment d’Inside, a càrrec d’estudiants del Conservatori Superior de Dansa.

La darrera peça de l’acte la protagonitzarà l’actor Lluís Soler, que interpretarà un recull de versos.

La cloenda de la jornada es farà a l’atri de l’edifici a partir de les 13 h, on es farà un aperitiu que serà amenitzat amb música en viu a càrrec del col·lectiu d’instrumentistes de l’Institut del Teatre.

L’acte oficial d’inauguració del curs 2019-2020 és obert només a les persones amb invitació.

Més informació a: https://www.institutdelteatre.cat/

Author