Ed. Comanegra i l’Institut del Teatre editen el teatre complet de Sòfocles en una nova versió de Feliu Formosa i Joan Casas

09.24.2019

Author

L’editorial Comanegra i l’Institut del Teatre, han editat dins la col·lecció Dramaticles, un volum sobre El teatre complet de Sòfocles en una nova versió en català de Feliu Formosa i Joan Casas. Ens ho ha comunicat així:

“L’obra de Sòfocles no ha perdut vigència i segueix inspirant interpretacions contemporànies. Ha estat considerat un dels renovadors fonamentals de la tragèdia grega i s’ha dit que, gràcies a la seva contribució, el gènere ha assolit la perfecció estètica a nivell formal. Amb els seus textos, explora el caràcter alhora heroic i vulnerable dels personatges davant la força irresistible del destí. En aquest volum, presentem una nova versió al català del teatre complet de Sòfocles a mans de Joan Casas i Feliu Formosa, treballada des de l’oralitat i pensant en la representació, que inclou les set tragèdies que es conserven senceres: Àiax, Les dones de Traquis, Antígona, Èdip rei, Electra, Filoctetes i Èdip a Colonos.”

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que Comanegra edita conjuntament amb l’Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

Volum: ‘Sòfocles: tragèdies’
Versions i pròleg de Feliu Formosa i Joan Casas
Preu: 22 €,
aquí

Author