‘Dramatúrgia valenciana contemporània’, nova publicació de la col·lecció Dramaticles

02.15.2022

Author

Aquesta setmana es publica Dramatúrgia valenciana contemporània dins de la col·lecció Dramaticles, que coedita l’Institut del Teatre amb l’Editorial Comanegra. L’antologia, amb pròleg de Ramon Xavier Rosselló, recull les obres El fill que vull tindre, de Pont Flotant (2016); I tornarem a sopar al carrer, de Begoña Tena i Xavier Puchades (2017); Instruccions per a no tenir por si ve la Pastora, de Núria Vizcarro (2018); La sort, de Juli Disla (2020); i La confiança, de Guadalupe Sáez (2021).

Els cinc textos que presenta l’antologia, que són d’autoria valenciana, combinen realitat i ficció per parlar de qüestions contemporànies com: la memòria col·lectiva, el vincle entre pares i fills o la violència obstètrica. Es tracta d’una mostra parcial de l’escena del teatre valencià dels darrers anys que: amb formats i fruit de processos singulars, aplega exemples de crítica; reflexió i visibilitat de realitats personals i locals amb un evident interès general. El teatre valencià actual es troba en expansió constant i passa per un moment de vitalitat i dinamisme.

Podreu trobar aquesta publicació a la biblioteca de l’Institut del Teatre, a la llibreria de la Diputació de Barcelona i a la web de l’Editorial Comanegra.

Author