Aquest divendres arribaran a l’Aquitània Teatre ‘Las chicas del coro’

Escrit per Revista Teatralnet

09.14.2021

El Teatre Aquitània acollirà a partir del 17 de setembre Las chicas del coro, un musical brillant (i no són els lluentons!) de Ferran Gonzàlez i Las Fernandas amb direcció de Rubén Yuste, que ha triomfat a diferents ciutats de l’estat. Compta amb una actriu (Esther Peñas) i cinc actors.  “Es tracta d’una obra, bé, un espectacle, ple de jiji i jaja combinat amb molt boom, grrr i nyam nyam, on gairebé tot és absurd”, prometen.

Les cançons són originals compostes per Ferran Gonzàlez (el de Pegados, un musical amb el qual va guanyar molts premis) i interpretades en directe) ·I també hi ha música en directe, una meravellosa orquestra composta per 18 instruments, tots ells en un sol teclat, el de la nostra pianista (que tocarà en directe, també).”

Las chicas del coro
ens explica  la història de Cristal,  Dina  i  Leo,  il·luses drag queens que viuen a Madrid (o prop) i participen en un concurs de talents per intentar aconseguir el seu somni: fer-se un lloc en el panorama musical (tot molt nou i mai vist). Per aconseguir el seu objectiu els tocarà passar per la pedra i convertir-se en les coristes d’una diva dels vuitanta: Blanca Tonegra, de la qual ningú se’n recorda. Abandonen la capital i es disposen a fer una gira amb ella.

Els somnis d’unes començaran a xocar amb les identitats de les altres quan la paraula triomf adquireix un sentit molt diferent segons qui la pronunciï. El Sr. Martín, representant de Grup, farà lo  impossible per aconseguir fama i diners, sense que importi a qui perjudiqui pel camí. Cada una jugarà un paper crucial en el desenvolupament de la història on embolics de faldilles, mentides i orgull es barregen amb talons, humor i Brilli Brilli. Molt Brilli Brilli. Una fantasia molt especial que no ens podem perdre!

AQUITÀNIA TEATRE, Barcelona
Del 17 de setembre al 30 d’octubre
Divendres, a les 20:00h i dissabtes a les 22:30h